Daniel Craig – Kate Hudson: Στον Αργοσαρωνικό για τα γυρίσματα ταινίας
Ελλάδα

Daniel Craig – Kate Hudson: Στον Αργοσαρωνικό για τα γυρίσματα ταινίας

Daniel Craig – Kate Hudson: Στον Αργοσαρωνικό για τα γυρίσματα ταινίας

Άρωμα Hollywood μύρισε σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι εδώ και λίγες μέρες, καθώς όπως παρουσιάζει το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στον Αργοσαρωνικό, εκεί όπου πραγματοποιούνται εδώ και λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «Στα μαχαίρια, 2».

Ο Daniel Craig και η Kate Hudson βρίσκονται από τις 28 Ιουνίου στον Αργοσαρωνικό, την ημέρα που ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού τους συνάντησε, ενώ την ίδια μέρα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rian Johnson, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία, όπου από πίσω διακρίνονταν το θαλασσινό τοπίο, γράφοντας: «Και μόλις τελειώσαμε! Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων για το επόμενο μυστήριο του Μπενουά Μπλανκ είναι γεγονός Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους και υπομονετικούς ανθρώπους στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε αυτούς τους φόνους…. στις ήσυχες ακτές τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σίκουελ της ταινίας, ο Daniel Craig υποδύεται τον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ που εξιχνιάζει υποθέσεις δολοφονίας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ποιο ρόλο θα έχει η Kate Hudson.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει από το Netflix μέσα στο 2022, ενώ στην Ελλάδα βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις μέρες και οι Edward Norton, Dave Bautista και Kathryn Hahn, όπου θα συμμετέχουν και αυτοί στα γυρίσματα.