«Δεν ξέρω αν ο έρωτας Σάκη – Μαριαλένας είναι real. Πολλά love story τελειώνουν μετά το ριάλιτι»
Ελλάδα

«Δεν ξέρω αν ο έρωτας Σάκη – Μαριαλένας είναι real. Πολλά love story τελειώνουν μετά το ριάλιτι»

«Δεν ξέρω αν ο έρωτας Σάκη – Μαριαλένας είναι real. Πολλά love story τελειώνουν μετά το ριάλιτι»

Όλα όσα έγιναν χθες στα Hair Awards

Τα Hair Awards 2021 πραγματοποιήθηκαν χθες και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στη λαμπερή διοργάνωση και μίλησε με αρκετούς από τους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών». Ανάμεσά τους ο Τρύφωνας Σαμαράς που μίλησε για τον νέο τετράποδο φίλο του, ο Δημήτρης Στρέπκος που θα ήθελε για μοντέλο του τη Μαριαλένα από το Survivor, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Αγγελική Ηλιάδη που στηρίζει ανοιχτά τον Τριαντάφυλλο, αλλά και η Μέγκι Ντρίο που αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο GNTM.

«Έβγαλα το σκυλί μου Νικόλ επειδή είναι δώρο του φίλου μου, του Νίκου Κοκλώνη και ήθελα να τον τιμήσω», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς, αναφέροντας πως ακόμη δεν γνωρίζει τίποτα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν: «Ακόμη δεν γνωρίζω κάτι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν», δήλωσε.

Ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος δηλώνει fan του Survivor και αποκαλύπτει για το ειδύλλιο Σάκη – Μαριαλένας: «Τον Σάκη τον πάω και πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής. Δεν ξέρω αν ο έρωτάς τους είναι real. Πολλά love story βλέπουμε στην τηλεόραση και μόλις τελειώνει το ριάλιτι τελειώνει και ο έρωτας», ανέφερε και αποκάλυψε πως θα έπαιρνε τη Μαριαλένα για μοντέλο του.

«Μου είχε γίνει πρόταση από το Survivor, αλλά πάνε αρκετά χρόνια τώρα. Τα λεφτά τότε δεν ήταν κακά», αποκάλυψε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι αυθόρμητος και ευαίσθητος. Ό,τι συναίσθημα κι αν έχει θα το δείξει και αυτό δείχνει έναν αληθινό και γνήσιο χαρακτήρα. Τον αγαπάμε. Εγώ δεν θα πήγαινα στο Survivor γιατί δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα μωρά μου πάνω από έναν μήνα», αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε και τη συνεργασία Βίσση – Βανδή: «Θα είναι πάρα πολύ ωραία. Πιστεύω θα κάνουν πάρα πολύ ωραία πράγματα μαζί».

Στα Hair Awards μαζί με τον σύντροφό της βρέθηκε και η Μέγκι Ντρίο: «Με τον σύντροφο μου είμαστε έναν χρόνο μαζί και είναι πάντα δίπλα μου. Δουλεύει στα ναυτιλιακά και δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου αντικείμενο».

Αναφερόμενη στις αλλαγές στο GNTM είπε: «Πιστεύω ότι φέτος το GNTM, χωρίς τη Βίκυ Καγιά, δεν θα έχει τα ίδια νούμερα τηλεθέασης. Καλώς ή κακώς τα παιδιά δεν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν την εμπειρία της κυρίας Καγιά».

Και πρόσθεσε: «Πήρα πρόταση δύο φορές για το φετινό Survivor και δεν πήγα. Ήταν μια επιλογή δική μου, προσωπική και θεωρώ ότι μπορώ να υπάρξω κάπου φέτος σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό ριάλιτι που θα μου ταιριάζει πιο πολύ».

https://streamable.com/gwrccd