Δεν πέφτουν όλα τα… μήλα κάτω από τη μηλιά! Δέκα παραδείγματα παιδιών χολιγουντιανών σταρ που δεν έγιναν ηθοποιοί
Κόσμος

Δεν πέφτουν όλα τα… μήλα κάτω από τη μηλιά! Δέκα παραδείγματα παιδιών χολιγουντιανών σταρ που δεν έγιναν ηθοποιοί

Δεν πέφτουν όλα τα… μήλα κάτω από τη μηλιά! Δέκα παραδείγματα παιδιών χολιγουντιανών σταρ που δεν έγιναν ηθοποιοί

Το να ακολουθείς τα επαγγελματικά βήματα των γονιών σου δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, ιδίως όταν μιλάμε για το Χόλιγουντ.

Υπάρχουν πολλά φωτεινά παραδείγματα γόνων που ακολούθησαν την πορεία στην υποκριτική τέχνη που χάραξε ο διάσημος γονιός τους.

Υπάρχουν όμως και αρκετές περιπτώσεις που προτίμησαν να ακολουθήσουν διαφορετική καριέρα και να διανύσουν τον δικό τους, προσωπικό δρόμο με απόλυτη επιτυχία.

Κάποια είναι με έναν τρόπο στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά όχι ως ηθοποιοί.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε δέκα παιδιά χολιγουντιανών σταρ που δεν επέλεξαν την υποκριτική ως επάγγελμά τους, αλλά θριαμβεύουν στον κλάδο τους!

#1 Η κόρη του Tom Selleck είναι ιππέας

Η Hannah Selleck έχει στην κατοχή της πολλά μετάλλια από την εποχή που ήταν ερασιτέχνης ιππέας. Πρόσφατα έγινε επαγγελματίας αθλήτρια και πήρε θέση στην πρώτη πεντάδα σε αρκετούς αγώνες του συγκεκριμένου αθλήματος.

#2 Η κόρη του Dwane Johnson είναι παλαιστής

Η Simone Johnson υπέγραψε συμβόλαιο στο WWE το 2020 και έκτοτε ακολουθεί μια λαμπρή καριέρα παρά το νεαρό της ηλικίας της.

#3 Η κόρη της Jamie Lee Curtis είναι δασκάλα χορού

Η Αnnie Guest συνοδεύει συχνά τη διάσημη μητέρα της στις εμφανίσεις της, αλλά δεν είναι ηθοποιός. Στην πραγματικότητα είναι δασκάλα χορού και διατηρεί σχολή στο Λος Άντζελες.

#4  Η κόρη του Kevin Kline και της Phoebe Cates είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός

Αν και γεννήθηκε σε οικογένεια ηθοποιών η Γκρέτα Κλάιν ακολουθεί μουσική καριέρα . Συγκεκριμένα, είναι η αρχηγός ενός indie συγκροτήματος με το όνομα frankie cosmos.

#5 O γιος του Luke Perry είναι παλαιστής

Ο Jack Perry είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της επαγγελματικής πάλης και ακούει στο όνομα jungle boy , λόγω της ομοιότητάς του με την περσόνα του Ταρζάν στο ρινγκ.

#6 Ο γιος του Bill Murray είναι προπονητής μπάσκετ

Ο Luke Murray έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό ως προπονητής μπάσκετ κολεγίου με σχεδόν 15 χρόνια εμπειρίας. Μάλιστα το 2020 κατατάχθηκε μεταξύ των κορυφαίων προπονητών μπάσκετ στη λίστα ESPN.

#7 Ο γιος του Harrison Ford είναι σεφ

Ο Ben Ford είναι επαγγελματίας σεφ και ιδιοκτήτης πολλών εστιατορίων, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου εστιατορίου Ford`s Filling Station.

#8 O γιος του Michael Keaton είναι συνθέτης

Ο Sean Douglas είναι συνθέτης και παραγωγός δίσκων που παρουσιάζουν τεράστια επιτυχία. Μάλιστα προσφάτως κέρδισε ένα βραβείο Grammy για τη δουλειά του στο άλμπουμ της Lizzo.

#9  Tα παιδιά του Steven Spielberg είναι μουσικό δίδυμο

Αν και ο πατέρας τους είναι διάσημος σκηνοθέτης, η Sasha και o Theo αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια καριέρα στη μουσική αντί για την υποκριτική. Έχουν ένα indie folk συγκρότημα με το όνομα Wardell που σημειώνει επιτυχία.

#10 Ο γιος του Robert De Niro είναι μεσίτης ακινήτων

O Raphael De Niro  μπορεί να έκανε ένα υποκριτικό πέρασμα στην ταινία Love Streams, σημειώνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία, όμως η τελική του επιλογή δεν είναι η υποκριτική τέχνη. Στην πραγματικότητα είναι μεσίτης ακινήτων και κατατάσσεται στο νούμερο ένα στη λίστα των κορυφαίων πρακτόρων κατοικίας του Μανχάταν.