Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν έχει έρθει ακόμα στον ύπνο μου. Ποτέ μέχρι τώρα, όχι»
Πρωινές εκπομπές

Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν έχει έρθει ακόμα στον ύπνο μου. Ποτέ μέχρι τώρα, όχι»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν έχει έρθει ακόμα στον ύπνο μου. Ποτέ μέχρι τώρα, όχι»

Αυτά είναι τα δυσκολότερα Χριστούγεννα για εκείνη

Για τον τρόπο που προσπαθεί να διαχειριστεί τον χαμό του αγαπημένου της συζύγου, αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς για την κατάσταση που βίωνε και βιώνει και συγκίνησε με τον τρόπο που συμπεριφερόταν στον Γιάννη Κοντούλη, ακόμα και μερικές ώρες πριν φύγει από τη ζωή.

«Είναι τα δυσκολότερα Χριστούγεννα που έρχονται για όλη τη ζωή μου μέχρι σήμερα. Κρατάω τις καλές αναμνήσεις, τις όμορφες στιγμές αλλά είναι η απουσία του. Θέλω καμιά φορά να πιστέψω ότι είναι σε ένα ταξίδι και θα έρθει αλλά τελικά λέω, «αφού δεν είναι σε ταξίδι, δεν υπάρχει, πρέπει να το καταλάβεις». Εκεί υπάρχει μια πάλη. Η δουλειά βοηθάει και τα παιδιά μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου, θεωρώ όμως – όπως και πάντα θεωρούσα – τον εαυτό μου ευλογημένο παιδί του Θεού. Έχω περάσει δύσκολα αλλά ευγνομωνώ τον Θεό που το έζησα. Αυτό βέβαια κάνει ακόμα πιο δύσκολο ότι δεν συνεχίζει να υπάρχει αυτό το όνειρο, αυτή η ομορφιά, αυτή η ευτυχία».

«Δεν έχει έρθει ακόμα στον ύπνο μου. Ποτέ μέχρι τώρα, όχι» παραδέχτηκε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Δεν πιστέψαμε ότι θα φύγει, εκείνος δεν το ήξερε. Ο επικήδειος στον σύζυγο μου είναι αλήθεια ότι ήταν μέσα από την ψυχή μου. Ήταν η αλήθεια της ζωής μας. Με αγάπησε και τον αγάπησα υπερβολικά. Στάθηκε δίπλα μου και στάθηκα κοντά του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι τελευταίες λέξεις που μου είπε ήταν «σε λατρεύω» δύο φορές και θεώρησα ότι ήταν πολύ σημαντικό να αναφερθώ και στη στεναχώρια που είχε για τη δουλειά του»