Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον γιο του ηθοποιού, Δημήτρη
Νέα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον γιο του ηθοποιού, Δημήτρη

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον γιο του ηθοποιού, Δημήτρη

Οι δύο άνδρες λογόφεραν

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για το αν η δίκη της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, η ένταση που δημιουργήθηκε εντός της δικαστικής αίθουσας ήταν μεγάλη και μάλιστα η διαδικασία διακόπηκε για να πέσουν οι τόνοι.

Συγκεκριμένα, η μία εκ των δικηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη, τοποθετήθηκε αναφορικά με το αίτημα των δύο εκ των τριών μηνυτριών του Πέτρου Φιλιππίδη, οι οποίες ζητούν η δίκη να γίνει χωρίς δημοσιογράφους.

Η Κική Μπακιρτζίδου, η οποία μετέφερε την αντίθεση της πλευράς του ηθοποιού στο αίτημα αυτό, είπε χαρακτηριστικά ότι «Εκτίθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δεν μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο», με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμό των θυμάτων και των δικηγόρων τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση,

«Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» απάντησε ο Αλεξανδρος Μίντζιας δικηγόρος των δυο θυμάτων, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η δίκη.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Πρωινό και τον Τάσο Τεργιάκη, ένταση υπήρξε ανάμεσα στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, και τον Σπύρο Μπιμπίλα. «Υπάρχει πληροφορία ότι έχουν λογοφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Φιλιππίδη εντός της δικαστικής αίθουσας», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελπίδα Νίνου και ο Δημήτρης Φιλιππίδης καθονται πίσω ακριβώς από τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν σηκώνεται στο εδώλιο και παρακολουθούν τη διαδικασία.

Ο διάλογος ανάμεσα σε Δημήτρη Φιλιππίδη και Σπύρο Μπιμπίλα

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, η Άννα Ζηρδέλη, μετέφερε στη «Super Κατερίνα» τον διάλογο που είχαν ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης, και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο Σπύρος Μπιμπίλας πλησίασε τον Δημήτρη και του είπε χαρακτηριστικά: «Έχω μάθει ότι είσαι πολύ καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω», με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να απαντά: «Εγώ όμως δεν θέλω». Ο πρόεδρος του ΣΕΗ συνέχισε λέγοντας: «Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;», ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν και οι δύο.