Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εξαπατήθηκε από ινστιτούτο αισθητικής και ξέσπασε σε κλάματα – «Με βρίζουν, με λένε συνένοχο, μου έσκισαν τα λάστιχα»
Πρωινές εκπομπές

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εξαπατήθηκε από ινστιτούτο αισθητικής και ξέσπασε σε κλάματα – «Με βρίζουν, με λένε συνένοχο, μου έσκισαν τα λάστιχα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εξαπατήθηκε από ινστιτούτο αισθητικής και ξέσπασε σε κλάματα – «Με βρίζουν, με λένε συνένοχο, μου έσκισαν τα λάστιχα»

Η γνωστή influencer πρότεινε στους ακολούθους της το συγκεκριμένο κέντρο και βρήκε τον μπελά της

Σάλος επικρατεί στο διαδίκτυο με γνωστό Ινστιτούτο Αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο φαίνεται ότι εξαπατούσε πελάτες μέσω δήθεν προσφορών, αποσπώντας τους έτσι χρήματα, χωρίς να πραγματοποιεί τις υπηρεσίες που έχουν προπληρώσει.

Το συγκεκριμένο κέντρο στην Ερμού, άλλαζε συνεχώς επωνυμία και εξαπάτησε πολύ κόσμο, ανάμεσα σε αυτούς και γνωστές Ελληνίδες influencers, όπως τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αφού δοκίμασε τις υπηρεσίες του, το πρότεινε στους ακολούθους της, χωρίς να γνωρίζει την κατάληξη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει χάσει τον ύπνο της, έχει δεχθεί λεκτικές επιθέσεις, της έχουν σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δώσει χρήματα σε follower της που την εξαπάτησε το ινστιτούτο και δεν της επέστρεψε ποτέ τα χρήματά της.

«Έχω φρικάρει. Δυστυχώς, έχω εξαπατηθεί και εγώ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου και έχω ήδη κινηθεί νομικά. Καθένας είναι υπεύθυνος για την εταιρία που έχει. Εγώ είμαι μέρος ενός επικοινωνιακού οργανισμού που ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δουλειά μου είναι να διαφημίζω κάποια προϊόντα, αφού πρώτα τα ελέγξω», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο ινστιτούτο και δοκίμασα τις υπηρεσίες που παρέχουν, ακόμα και με ενέσιμα στο πρόσωπό μου, που τα έδειξα και live», τόνισε και συνέχισε: «Εκτός του ότι έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό το ινστιτούτο. Έχω φτάσει να κάνω εξυπηρέτηση πελατών σε ένα κατάστημα που δεν είναι δικό μου. Παίρνω τηλέφωνο τη συγκεκριμένη κυρία και της λέω: επέστρεψε τα χρήματα στον κόσμο, δεν έμειναν ικανοποιημένοι».

«Επικοινώνησα μαζί τους μετά τις καταγγελίες και αυτό που μου είπαν είναι να πάω διακοπές στο εξοχικό του στην Αράχοβα. Με πιάνει μια κοπέλα που έκανε εκεί τα νύχια της και μου λέει ότι την τραμπούκισαν, να μην τολμήσει να ξαναπατήσει, της πήραν 500-600 ευρώ, έκλαιγε και έβγαλα τα χρήματα και της τα έδωσα από την τσέπη μου», πρόσθεσε η γνωστή influencer.

«Αισθάνομαι τόσο άσχημα, γιατί είναι άτομα που με εμπιστεύθηκαν… δεν θα έκανα κακό σε κανέναν, καλύτερα να πέσει φωτιά να με κάψει», τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη κλαίνοντας. «Δέχθηκα μία επίθεση στο Instagram, ότι είμαι συνένοχη, μου έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου, ακούω να λένε ότι τους τραμπουκίζουν, ότι δεν θα τους ξαναδεί η μάνα τους», κατάγγειλλε.

«Έχω βίντεο από πολλές κοπέλες και γυναίκες που κλαίνε και μου λένε: θέλουν να μας εξαφανίσουν, μας κάνουν πραγματικό εκβιασμό», τόνισε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.