Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπά για το θέμα της ημερομηνίας του γάμου της – «Για όνομα του Θεού»
Ελλάδα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπά για το θέμα της ημερομηνίας του γάμου της – «Για όνομα του Θεού»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπά για το θέμα της ημερομηνίας του γάμου της – «Για όνομα του Θεού»

Τη στιγμή που η ίδια κάνει αγώνα για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι η παρουσία της στον Νίκο Μουτσινά ήταν μέρος φάρσας

Εκνευρισμένη από την έκταση που πήρε η επίσκεψή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι», εμφανίστηκε μέσα από τα social media της η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία θέλοντας να κάνει πλάκα στον παρουσιαστή, του «αποκάλυψε» την υποτιθέμενη ημερομηνία του γάμου της και το υποτιθέμενο προσκλητήριo.

Σύμφωνα με τη φάρσα, η Δήμητρα θα παντρευτεί την Πρωτομαγιά, γεγονός που φυσικά δεν ισχύει, όπως ξεκαθάρισε η ίδια μέσα από κάποια stories που ανέβασε στο Instagram, στα οποία μάλιστα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Αυτές τις μέρες, η ίδια κάνει μεγάλο αγώνα για να συγκεντρώσει ήδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη και μάλιστα σήμερα, θα τα μεταφέρει η ίδια στο νησί και θα τα μοιράσει μόνη της στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πραγματικά πρόβλημα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ξέσπασε, καθώς όπως είπε αντί τα media να ασχοληθούν με αυτό το σοβαρό θέμα και να τη στηρίξουν, προτίμησαν να σχολιάσουν την ημερομηνία του γάμου της, χωρίς να καταλάβουν ότι πρόκειται για φάρσα.

«Πόσο μυαλό μπορεί να θέλει για να καταλάβετε ότι η εμφάνισή μου στον Μουτσινά, ήταν καθαρά για να του κάνω πλάκα γιατί είναι το ύφος της εκπομπής τέτοιο; Με παίρνει η μάνα μου σιχτιριασμένη και μου λέει “Λένε στην Σταματίνα ότι παντρεύεσαι Πρωτομαγιά και ήθελες να το κρύψεις!” Παιδιά φάρσα ήταν! Για όνομα του Θεού. Και αντί να βοηθήσετε να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, αυτό που σας ένοιαξε και σας έκαιγε εσάς ήταν η ημερομηνία του γάμου μου. Πολλά μπράβο σας, αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το ξέσπασμά της