Δήμητρα Αλεξανδράκη: Νέος έρωτας για το όμορφο μοντέλο;
Πρωινές εκπομπές

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Νέος έρωτας για το όμορφο μοντέλο;

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Νέος έρωτας για το όμορφο μοντέλο;

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day

Τα πατήματά της ψάχνει να βρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά τον ξαφνικό χωρισμό της, με έναν άνθρωπο με τον οποίο ήταν έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλήσίας.

Το μελαχρινό μοντέλο, όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιεί αλλαγές στη ζωή της, όπως το γεγονός ότι μετακόμισε σε νέο σπίτι, ενώ τα Χριστούγεννα εξαφανίστηκε από τα social media, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αναζητούν κι εκείνη να βρίσκεται σε μοναστήρι, όπου και ηρέμησε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, φαίνεται ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν είναι πλέον μόνη στη ζωή, αλλά υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει έρθει κοντά.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται ότι έχει έρθει αρκετά κοντά με έναν γνωστό άντρα, ο οποίος έχει χωρίσει πρόσφατα.

«Το τελευταίο διάστημα κάπου εμφανίστηκε με κάποιον… γνωστό. Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν ήταν τόσο φιλικό», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είπαμε με ποιον, γιατί είναι και εκείνος ένας πολύ γνωστός άνθρωπος, ο οποίος από ότι λένε οι πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό με την επί πολλά χρόνια σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. Το καλοκαίρι πάντως στην Πάρο το συζητούσαν σαν γεγονός. Το να υπάρχει μια νέα σχέση και το πρόσωπο που σε συνδέουν να είναι η κουκλάρα Δήμητρα Αλεξανδράκη, μόνο τιμητικό το βρίσκω, δεν το βρίσκω κακό» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.