Δήμητρα Κατσαφάδου: Το bullying, το πραγματικό της επώνυμο και η ειρωνεία για την «ψυχολογία της ύλης»
Νέα

Δήμητρα Κατσαφάδου: Το bullying, το πραγματικό της επώνυμο και η ειρωνεία για την «ψυχολογία της ύλης»

Δήμητρα Κατσαφάδου: Το bullying, το πραγματικό της επώνυμο και η ειρωνεία για την «ψυχολογία της ύλης»

Τι είπε για το τρολάρισμα που δέχεται για το σλόγκαν της

Από χημικός – ερευνήτρια, με συνταγές καλλυντικών στην κατσαρόλα του σπιτιού της, κατάφερε να φτάσει στις μεγάλες εμπορικές αγορές με τη δική της εταιρεία. Η Δήμητρα Κατσαφάδου με το σλόγκαν της έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα και μίλησε γι αυτό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Κοιμάμαι ακόμα στο πάτωμα με τα σκυλάκια μου . Ξυπνάω τα αδέρφια μου και τους ζητάω να με πάνε στο εργαστήριο να υλοποιήσω τις ιδέες μου. Όλος ο κόσμος που πίστεψε σε εμένα, μόνο αυτόν θέλω να βλέπω», δήλωσε στο The 2Night Show και αναφέρθηκε στο τι την έχει στεναχωρήσει:

«Έχω φάει bullying από παιδί, όταν με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου».

«Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης. Αυτό είναι το πώς εμπλέκονται όλα τα υλικά. Η ψυχολογία της ύλης είναι η χημεία. Με τρολάρουν συνέχεια με αυτό και θέλω να το εξηγήσω. Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι Μανιάτες, μου λένε “Δημητρούλα έχεις γίνει viral”. Είναι η ζωή μου αυτή. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να είμαι μια στείρα χημικός και ότι κάτι έπρεπε να κάνω με την επιστήμη που σπούδασα».

https://streamable.com/oqjzlb

Όσον αφορά στα παιδικά της χρόνια: «Ήμουν μαθήτρια του 19,5 και έγραψα στις εξετάσεις 18,5. Αυτή η πίεση που υπέστην με έφτασε στην άκρη του γκρεμού. Ξαναέδωσα, έβγαλα πάλι 18,5 και πέρασα χημικό Αθηνών. Εγώ αγαπούσα πολύ την ψυχολογία της ύλης. Έλεγα δεν γίνεται οι χημικοί να είναι τόσο αποστειρωμένοι. Πιστεύω ότι γεννήθηκα γι αυτό. Η ανώτερη επιστήμη είναι η κβαντομηχανική για μένα. Φαντάζω τρελή, αλλά δεν υπάρχει μεγάλο πνεύμα χωρίς μια δόση παραλογισμού. Ευτυχία μου είναι να δίνω την ευτυχία της δημιουργίας στις γυναίκες που με παρακολουθούν από το μηδέν».

«Όλα τα βότανα της ελληνικής υπαίθρου είναι θαυματουργά, αλλά πρέπει να έχεις μια ιδιαίτερη ευφυία για να τα ενώνεις», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Όταν ξυπνάω τα ξημερώματα, πετυχαίνει επιτόπου η συνταγή που φτιάχνω. Δεν θέλω να με βλέπουν άλλοι χημικοί. Η τελευταία σκέψη έγινε παγκόσμια πατέντα. Ο σκοπός της ζωής είναι να βρει το χάρισμά του, νομίζω ότι με βοηθάει ο Θεός να έχω έμπνευση».

https://streamable.com/9n565k

«Το δεξί μου χέρι, η Αθηνά, όταν ξεκινήσαμε, δεν είχα να την πληρώνω ούτε καν το βασικό μισθό και πλέον είναι δίπλα μου σαν μέλος της εταιρείας. Και δίνουμε και ευκαιρίες σε πολλούς Έλληνες χημικούς να εργαστούν από το να φύγουν στο εξωτερικό.

Η Αθηνά όταν εμπνέομαι με βγάζει βίντεο γιατί μετά δεν ξέρω να το ξανακάνω. Πήραμε παγκόσμια πατέντα της ΟΒΙ μέχρι το 2039».

https://streamable.com/y0msvu

«Το όνομα της εταιρείας βγήκε από το τραγούδι της Έντιθ Πιάφ, όταν το άκουσα ήμουν συγκινημένη, γιατί είχα χάσει τον καλύτερο φίλο μου».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή: «Δεν μου μένει χρόνος για την προσωπική μου ζωή, ούτε καν για ένα ταξίδι. Η ευγνωμοσύνη που έχω στον κόσμο με κάνει να αφιερώνω τον χρόνο μου στο εργαστήριο. Αν με αξιώσει ο Θεός θα ήθελα ένα παιδί, θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί».

«Είναι άκομψο άνθρωποι που δεν έχουν κουραστεί αρκετά να λένε ειρωνικά “η ψυχολογία της ύλης”. Μου έχει φύγει το κεφάλι για να φτάσω εκεί».

https://streamable.com/yvmyr7