Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω»
Πρωινές εκπομπές

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω»

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω»

Η συνέντευξη της ηθοποιού στην Μπέτυ Μαγγίρα

Ποδαρικό έκανε στην πρεμιέρα της εκπομπής της Μπέτυς Μαγγίρα και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» η Δήμητρα Ματσούκα.

Για τον θαυμασμό που λαμβάνει από το γυναικείο φύλο μίλησε με μεγάλη χαρά.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες είμαστε πιο εξωστρεφείς, πιο επικοινωνιακές. Όλα αυτά τα χρόνια κυρίως γυναίκες εκφράζουν τον θαυμασμό τους. Είναι σε κάθε περίπτωση πολύ ευχάριστο, είναι γεγονός!».

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για τη Δήμητρα Ματσούκα; Ποιες προυποθέσεις πρέπει να πληρεί;

«Να κολυμπάει καλά, αν δεν ξέρει καλύτερα να κάνει ηλιοθεραπεία. Να οδηγάει ωραία, να μην είναι αγκαλιά με το τιμόνι και να χορεύει ωραία, αν δεν ξέρει να μην χορεύει καθόλου.

Μου έχει τύχει να μην έχει κάποιος μια από αυτές τις προυποθέσεις και τον χώρισα κατά κάποιο τρόπο για αυτό, είχε να κάνει με το κολύμπι».

Για το εάν έχει δεχτεί προτάσεις στην τηλεόραση είπε: «Δεν τυχαίνει ή μου ζητάνε αυτά που δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι σειρές που έχουν λιγότερα επεισόδια, μικρότερης διάρκειας. Δεν με ενδιαφέρει εάν πρόκειται για κωμωδία ή κάτι δραματικό, με ιντριγκάρει το κείμενο.

Μετά τους κάτι τρέχει με τους δίπλα δεν ήθελα για χρόνια να κάνω κωμωδία γιατί φοβόμουν ότι θα χαρακτηριστώ κωμική και δεν θα μου δίνουν άλλους ρόλους στο θέατρο. Έκανα 12 χρόνια να κάνω κωμικό. Συμβιβασμούς στη δουλειά μας κάνουμε όλοι, στην προσωπική μας ζωή δεν πρέπει να κάνουμε

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω. Δεν πρέπει να έχουμε θέμα με το σώμα μας. Εγώ το δικό μου το αγαπάω πολύ».

Και συνέχισε: «Δεν έχω τσακωθεί ακραία με κάποιον συνάδελφο αλλά έχω αντιμετωπίσει με υπομονή σκηνοθέτη που είχε αγενή συμπεριφορά».

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι ήρεμων τόνων η Δημήτρα Ματσούκα αλλά απόκάλυψε τι είναι αυτό που την βγάζει εκτός εαυτού.

«Εκτός εαυτού με βγάζει μια πιτσαρία που είναι στη γειτονιά μου γιατί κάθε φορά μου ζητάνε διεύθυνση και τηλέφωνο γιατί δεν περνούν τα στοιχεία στο σύστημα οπότε είπα διάφορα επιτεύγματα του ανθρώπου στην κοπέλα που μιλούσα».

Για την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε: «Είμαι 22 χρόνια στη δουλειά και ποτέ δεν έβγαζα την προσωπική μου ζωή δημόσια. Είναι αυτή η ιδιοσυγκρασία μου. Είμαι πολλά χρόνια σε μια σχέση, δεν θα την κρύψω αλλά δεν πηγαίνω σε μέρη που έχει φωτογράφους. Τα κοσμικά δεν μου αρέσουν καθόλου».

Η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Η Μεγάλη Παράσταση» με την υπόθεση να είναι αρκετά επίκαιρο.

Συμμετέχουν εκτός των άλλων ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Κατερίνα Νικολοπούλου.