Δήμητρα Ματσούκα για Νίκο Στραβοπόδη: «Έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία»
Νέα

Δήμητρα Ματσούκα για Νίκο Στραβοπόδη: «Έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία»

Δήμητρα Ματσούκα για Νίκο Στραβοπόδη: «Έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία»

Η ηθοποιός δεν θέλησε να μπει σε συζήτηση για το MeToo

Στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή, αλλά και τις καταγγελίες που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα.

«Δεν μου άρεσε η τηλεόραση. Τα σενάρια τα τηλεοπτικά. Παλιότερα υπήρχε και ένας διαχωρισμός των ηθοποιών που ήθελαν να κάνουν καλό θέατρο με αυτούς που έκαναν τηλεόραση. Στην πορεία είδα ότι ηθοποιοί του θεάτρου έκαναν τηλεόραση και όλα τελείωσαν. Ήμουν πολύ προσεκτική και πολύ φειδωλή. Ήμουν κυρίως στο θέατρο και έκανα σειρά κάθε 5-6 χρόνια. Δεν έκανα ποτέ ξανά κωμωδία, παρά πολλά χρόνια μετά», σχολίασε η ηθοποιός.

«Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε δύο σκηνοθέτες, εκ των οποίων ο ένας θα ήταν πιο σκληρός και δεν θα γινόμασταν φίλοι αλλά θα μου άρεσε το αποτέλεσμά του και ο άλλος θα ήταν καλός, θα γινόμασταν φίλοι αλλά δεν θα μου άρεσε το αποτέλεσμά του, θα επέλεγα τον πρώτο. Δεν προτιμώ την κωμωδία, προτιμώ τα ωραία έργα. Έχω κάνει μόνο 4 φορές κωμωδία στο θέατρο γιατί δεν έβρισκα καλό κείμενο», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή: «Η φυσική μου τάση είναι να είμαι ευγνώμων, βλέποντας τι συμβαίνει εκεί έξω και ότι είμαι καλά, οι άνθρωποί μου είναι καλά, έχω ένα σπίτι, μια δουλειά που αγαπώ. Υπάρχουν όμως και στιγμές που είμαι λιγότερο χαρούμενη».

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και μια δήλωση που έκανε, απάντησε: «Δεν ανακάλυψε την Αμερική, είπε ότι πρέπει οι άνθρωποι πρέπει να περιμένουν να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του πολιτισμού μας», ωστόσο όταν η Ναταλία Γερμανού θέλησε να ανοίξει το θέμα που αφορά στον Νίκο Στραβοπόδη και την υπόθεσή, εκείνη αντέδρασε και έκοψε την κουβέντα, τονίζοντας: «Μπορεί κάποιες καταγγελίες να μην είναι αληθινές, αλλιώς δεν θα γινόντουσαν δίκες. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή του θέματος, γιατί μόνο κακό έχει κάνει και έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία».