Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Πολλές χιλιάδες ευρώ για την μπομπονιέρα του γάμου της με τον Ανδρέα – Πόσο πουλήθηκε τελικα;
Ελλάδα

Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Πολλές χιλιάδες ευρώ για την μπομπονιέρα του γάμου της με τον Ανδρέα – Πόσο πουλήθηκε τελικα;

Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Πολλές χιλιάδες ευρώ για την μπομπονιέρα του γάμου της με τον Ανδρέα – Πόσο πουλήθηκε τελικα;

«Κρίμα που εγώ δεν έχω», δήλωσε

Η Δήμητρα Παπανδρέου μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και σχολίασε το γεγονός πως βγήκε σε πλειστηριασμό μπομπονιέρα από το γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου και πωλήθηκε 5 χιλιάδες ευρώ.

«Στο γάμο μου μπήκε ο κόσμος μέσα, μπουκάρισε στην εκκλησία και τις πήραν όλες», είπε και συνέχισε:

«Είδα ότι πωλείται η μπομπονιέρα του γάμου μου με τον Ανδρέα 5.000 ευρώ. Κρίμα που εγώ δεν έχω. Ο κύριος αυτός που πούλησε την μπομπονιέρα του γάμου μου είχε τους δικούς του λόγους που έβγαλε σε δημοπρασία την μπομπονιέρα».

Να θυμίσουμε ότι, ο γάμος της Δήμητρας Λιάνη και του Ανδρέα Παπανδρέου τελέστηκε στις 13 Ιουλίου του 1989 στην εκκλησία Ελευθερώτρια στην Πολιτεία. Η μπομπονιέρα ήταν ένα τετράγωνο κουτί με ασημένιο το πάνω μέρος του και χαραγμένα τα ονόματα «ΔΗΜΗΤΡΑ- ΑΝΔΡΕΑΣ». Είχε δημιουργηθεί από τον οίκο νυφικών της Νταίζης Αντωνοπούλου.

«Η δική μου περίπτωση bullying ήταν ξεχωριστή. Ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Ήθελαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια να εξαφανίσουν τον παπανδρεϊσμό» τόνισε η κ. Λιάνη και συνέχισε: «Είχα τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου τον παπανδρεϊσμό και αυτό έγινε χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα».

Η κ. Λιάνη ανέφερε ακόμα ότι: «Ήταν δύσκολη και επώδυνη διαδικασία να παλέψεις μόνος σου. Με κράτησε όρθια ότι ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη γιατί γίνεται όλο αυτό. Ήταν καθαρά θέμα πολιτικό. Όχι ότι δεν πόνεσα ή δεν έκλαψα. Ο πόνος είναι δάσκαλος και έμαθα πολλά».
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι παπανδρεϊκός.

«Τώρα που είναι στην εξέλιξή τους για εκλογή αρχηγού, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι υποψήφιοι είναι πολιτικά παιδιά του Σημίτη. ΚΙΝΑΛ και Ανδρέας είναι παρασάγγας μακριά. Δεν υπάρχει τίποτα παπανδρεϊκό. Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παπανδρεϊκός. Όταν γράφει στο ίντερνετ ότι είναι καλό να ψηφίσουμε το ποτάμι τι σχέση έχει αυτό; Όταν συγχαίρει τον Τσίπρα για την προσπάθειά του για τις Πρέσπες, ξεχνάμε τι έλεγε ο Παπανδρέου για τις Πρέσπες; Ο Ανδρέας δεν θα το δεχόταν. Κανείς από τους υποψήφιους δεν είναι ικανός να γίνει αρχηγός του ΚΙΝΑΛ» τόνισε.

«Πολιτικά είμαι ορφανή αυτή τη στιγμή, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ» εξήγησε.

«Το έκλεισα ως γυναίκα, φαίνεται ότι διαισθάνθηκα τότε και το είπα. Εκεί έκλεισα ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Η απόσταση όμως του οποιουδήποτε μέχρι το μέγεθος του Ανδρέα Παπανδρέου που με είχε μάθει να ζω διαφορετικά με άλλους είδους ποιότητα ζωής, ήθος, αξιοπρέπεια, αγάπη. Αυτά τα πράγματα σήμερα είναι σαν το τραγούδι ‘τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω’. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό» ανέφερε κλείνοντας η Δήμητρα Λιάνη.