Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εξερράγη με την πλάκα των συνεργατών του για την Ελισάβετ Σπανού – «Είναι θέμα σεβασμού» – Απάντησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου
Νέα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εξερράγη με την πλάκα των συνεργατών του για την Ελισάβετ Σπανού – «Είναι θέμα σεβασμού» – Απάντησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εξερράγη με την πλάκα των συνεργατών του για την Ελισάβετ Σπανού – «Είναι θέμα σεβασμού» – Απάντησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Σε δύσκολη θέση η τραγουδίστρια που πήρε το μέρος του

Ένας μικρός χαμός δημιουργήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εκνευρίστηκε με τους συνεργάτες του, οι οποίοι παρά την επιθυμία του, συνέχισαν να σχολιάζουν την πρώην σχέση του με την Ελισάβετ Σπανού.

Η ιστορία ξεκινάει, όταν η Ελισάβετ Σπανού εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γεγονός που φυσικά γνώριζε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και από τα συμφραζόμενα, είχε ζητήσει από τους συνεργάτες του να είναι διακριτικοί και να μην υπάρξουν σχόλια ή τυχόν πειράγματα στον «αέρα», καθώς και ο ίδιος είναι σε σοβαρή σχέση με την Ιωάννα Τούνη και δεν θα υπήρχε κανένανς λόγος να ξεκινήσουν… συζητήσεις και να δοθούν αφορμές για το οτιδήποτε.

Όταν η Ελισάβετ μπήκε στο πλατό υπήρχε μια μικρή αμηχανία, η οποία ωστόσο ξεπεράστηκε γρήγορα, καθώς τα σχόλια ήταν ελάχιστα και σταμάτησαν άμεσα ύστερα από προτροπή του μοντέλου.

Η ροή της εκπομπής κυλούσε εξαιρετικά, μέχρι που άνοιξε η κουβέντα για το πότε γνωρίστηκε το πρώην ζευγάρι και μάλιστα, έπαιξε και το βίντεοκλιπ του τραγουδιού της πρώην Survivor, στο οποίο είχε γίνει η γνωριμία τους πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Τότε, τόσο ο Γιάννης Πουλόπουλος όσο και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου έκαναν αναδρομή στο παρελθόν και επέλεξαν να αναφερθούν στον χωρισμό τους και στο τι είχε ειπωθει εκατέρωθεν. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προσπαθούσε να σταματήσει την κουβέντα, ο Γιάννης Πουλόπουλος το σεβάστηκε, ωστόσο η Χρίσλα θέλησε να εξηγήσει τι είχε συμβεί τότε, με αποτέλεσμα το μοντέλο να ξεσπάσει και να αρχίσει να φωνάζει.

«Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω», είπε ιδιαίτερα εκνευρισμένος και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα που σας το έχω πει από το πρωί», με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, μην πιστεύοντας στο ξέσπασμα του συνεργάτη της.

Η Ελισάβετ Σπανού πήρε θέση, νιώθωντας άσχημα για όλο αυτό που συνέβαινε: «Καταλαβαίνω τι λέει και καλά κάνει και βάζει το όριό του, έχει δίκιο».

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, απάντησε στο ξέσπασμα του Δημήτρη:«Ποιος είναι αυτός που θα ισχυριστεί ότι έχουμε κακή πρόθεση προς τον συνάδελφό μας; Μια στιγμή γιατί τώρα θα τα πάρω εγώ. Χαβαλέ κάνουμε όλοι. Μομφές για το ότι εγώ δεν σέβομαι συνεργάτη μου και προς το πρόσωπό μου δεν τις δέχομαι και τις πετάω», ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος του ζήτησε συγγνώμη.