Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συμβουλές από τον έμπειρο Γιώργο Μανίκα για τον ερχομό του μωρό
Ελλάδα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συμβουλές από τον έμπειρο Γιώργο Μανίκα για τον ερχομό του μωρό

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συμβουλές από τον έμπειρο Γιώργο Μανίκα για τον ερχομό του μωρό

Το μοντέλο θα γίνει μπαμπάς σε λίγους μήνες

Η επιθυμία, πράξη, θα γίνει του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν που ολοκληρώθηκε εξέφρασε πολλές φορές την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», στην οποία συμμετέχει.

Το μοντέλο περιμένει το πρώτο του παιδί, καθώς η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες η ίδια στο Instagram, με μια ανάρτησή της.

Το ζευγάρι, μπορεί να πέρασε μια περίοδο κρίσης, ωστόσο είναι ξανά μαζί και αγαπημένη και ανυπομονούν για το μωρό που έρχεται!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπορεί ακόμα να μην έχει αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της Ιωάννας, στα social media, ωστόσο προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ερχομό του πελαργού και μάλιστα από τον… ειδικότερο.

Ο Γιώργος Μανίκας, είναι ο πιο αγαπητός μπαμπάς των social media και όχι μόνο, καθώς έχει μεγαλώσει τον γιο του Άγγελο με τις καλύτερες, αρχές, αξίες και τους καλύτερους τρόπους και φυσικά είναι πολύ καλός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος τον επισκέφτηκε την Πέμπτη στην καφετέριά του και φαίνεται ότι τα είπαν για πολλές ώρες, αφού ανέβασαν story στο Instagram τα ξημερώματα της Παρασκευής.

«Πιστεύω πραγματικά, αλήθεια, ότι θα γίνεις από τους καλύτερους μπαμπάδες και οικογενειάρχες του κόσμου», φαίνεται να του λέει ο Γιώργος Μανίκας, με τον Δημήτρη να απαντά: «Το 3% να πάρω από αυτά και να γίνω σαν εσένα».