Δημήτρης Αλεξανδρού: Τα hate comments, η κατάθλιψη και η Ελένη Μενεγάκη
Νέα

Δημήτρης Αλεξανδρού: Τα hate comments, η κατάθλιψη και η Ελένη Μενεγάκη

Δημήτρης Αλεξανδρού: Τα hate comments, η κατάθλιψη και η Ελένη Μενεγάκη

Το μοντέλο μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια

Στο εξομολογητήριο του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε για… ανάκριση ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το μοντέλο μίλησε για την εκπομπή Style me Up. «Το απολαμβάνω πάρα πολύ και είναι στα μέτρα μου. Ασχολούμαι 15 χρόνια με το modeling, έχω ταξιδέψει πάρα πολύ», τόνισε και πέρασε στις ερωτήσεις.

Απαντάει πολύ στα hate comments και μετά γίνονται οι καλύτεροί του φίλοι. «Μου γράφουν αν πηγαίνω με άλλους άντρες, αν κάνω αγοραίο έρωτα… Είναι καλοδεχούμενο το οτιδήποτε. Οι περισσότεροι γράφουν τα σχόλια για να σε ταρακουνήσουν και να απαντήσεις. Απώτερος σκοπός τους είναι να του απαντήσεις όχι να σε προσβάλουν».

Έχει δοκιμάσει dating app και στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. «Δούλεψε πάρα πολύ».

Η πιο δύσκολη στιγμή που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα ήταν πριν από 5-6 χρόνια όταν πέρασε το κατώφλι της κατάθλιψης. «Πρέπει εμείς οι ίδιοι άνθρωποι να μιλάμε στον εαυτό μας για τα καλά πράγματα που κάνουμε. Μεγαλοποιούμε την άσχημη πλευρά μας».

Δεν απάντησε στην ερώτηση για τις περισσότερες φορές που έχει κάνει σεξ μέσα σε μια μέρα. «Δεν θα παντρευτώ ποτέ αν πω. Με τον άνθρωπό μου που είμαι σε σχέση μου αρέσει πολύ. Είναι διψήφιος ο αριθμός, καλό νούμερο».

Για την Ελένη Μενεγάκη και τι θα απάνταγε αν του ζητούσε να συνεργαστούν ξανά: «Μιλάμε για ευχές. Δεν μιλάει πολύ αλλά, αν την καταλάβεις κερδίζεις πάρα πολλά. Δεν είναι τυχαία, πάει πρώτη και φεύγει τελευταία. Μου έμαθε πράγματα, μου είπε ότι η σιωπή είναι χρυσός. Αν με θέλει πίσω θα το συζητήσουμε γιατί για εμένα είναι μάθημα. Εννοείται θα είχα τη διάθεση να συνεργαστώ ξανά μαζί της».

https://streamable.com/ii4h82