Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου;
Reality TV

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου;

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου;

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις βιντεοκλήσεις στον σεφ

Για την κοινή τους συμβίωση μίλησαν ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη στο περιοδικό You. Στο απόσπασμα της συνέντευξης που παρουσίασε η εκπομπή Happy Day, το αγαπημένο ζευγάρι του MasterChef μίλησε για την κοινή ζωή, αλλά και το σενάριο ενός γάμου.

«Η κοινή μας συμβίωση είναι ζόρικη. Δεν με αφήνει λεπτό να μείνω μόνος μου. Αν για παράδειγμα καθίσω για μισή ώρα στην κουζίνα και εκείνη είναι στο σαλόνι, θα βρει αφορμή να έρθει δίπλα μου με το πρόσχημα “βαριέμαι”. Βρίσκουμε όμως στιγμές για να κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει. Η δική μου ώρα είναι όταν κάνω γυμναστική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπέλλος.

Με τη Μαρία να συμπληρώνει: «Εκείνη την ώρα θα βάλω Netflix για να δω κάποια σειρά. Για εμένα είναι η πρώτη φορά που συμβιώνω με κάποιον γιατί ο Δημήτρης είναι η πρώτη σοβαρή σχέση μου. Είναι όμως τέλειος μαζί μου».

Στο ενδεχόμενο ενός γάμου, η Μαρία απάντησε ως εξής: «Ο Δημήτρης είναι σε ηλικία γάμου, εγώ όχι ακόμη. Αν είμαστε μαζί τα επόμενα χρόνια, λογικά θα παντρευτούμε»

https://streamable.com/oq4god

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως η φράση «ζόρικη συμβίωση» αναφέρεται προφανώς στην αλλαγή που ήρθε στη ζωή μετά το ριάλιτι μαγειρικής, την κοινή πορεία και όλη την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αποκάλυψε πως πολλές φορές έχει κάνει βίντεοκλήση στον Δημήτρη για να τη βοηθήσει με μαγειρικές συνταγές στο σπίτι της.

https://streamable.com/iu4we5