Δημήτρης Γιαννέτος: Η γκάφα του με τον Kanye West – Τον πέρασε για σερβιτόρο και του ζήτησε ποτό
Νέα

Δημήτρης Γιαννέτος: Η γκάφα του με τον Kanye West – Τον πέρασε για σερβιτόρο και του ζήτησε ποτό

Δημήτρης Γιαννέτος: Η γκάφα του με τον Kanye West – Τον πέρασε για σερβιτόρο και του ζήτησε ποτό

Ο κομμωτής των διάσημων εξιστόρησε διάφορα γεγονότα που έχει ζήσει το Μπέβερλι Χιλς

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έκανε πριν από 8 χρόνια ο γνωστός κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική και να δοκιμάσει εκεί την τύχη του.

Ο Γιώργος Σατσίδης και οι «Ιστορίες του Hollywood» τον συνάντησαν στο Μπέβερλι Χιλς κι εκείνος μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις ιστορίες που έχει ζήσει με τους διάσημους.

Οι δυο τους περπάτησαν στον γνωστό Rodeo Drive, εκεί όπου βρίσκονται όλοι οι επώνυμοι οίκοι μόδας, με τους οποίους έχει συνεργαστεί και έχει δουλέψει με γνωστά μοντέλα, όπως η Gigi Hadid, η Bella Hadid, η Adriana Lima, η Cindy Crawford και άλλες.

«Οι γονείς μου είναι περήφανοι αλλά μακάρι να καταλάβαιναν και τι ακριβώς κάνω. Το όνειρο της μητέρας μου είναι να πάω στη Θεσσαλονίκη και να ανοίξω ένα κομμωτήριο, δεν τις ξέρει τις γυναίκες που συνεργάζομαι», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχα πρόβλημα στο να γνωρίσω τα μοντέλα. Σε κάθε σόου συμμετέχουν από 60 μέχρι 120 μοντέλα. Έρχεται λοιπόν μια κοπέλα, λέω το όνομά μου είναι Δημήτρης και μου λέει “γεια σου είμαι η Αντριάννα”. Κάθεται και έρχεται μια κομμώτρια και μου λέει η Adriana Lima είναι το αγαπημένο μου μοντέλο, της απαντάω ότι κι εμένα το ίδιο, που είναι; Σηκώνει το χέρι της και λέει εδώ είμαι.  Τη χτένιζα και δεν το είχα καταλάβει, από τότε όταν με βλέπει μου συστήνεται».

Αυτή δεν ήταν η μοναδική γκάφα που έχει κάνει ο Δημήτρης Γιαννέτος. «Ντρέπομαι , ντρέπομαι, ντρέπομαι. Το 2013, όταν μετακόμισα, μου λέει η Maria Menounos, πάμε στο πάρτι Χριστουγέννων των Kardashians. Ήταν όλοι οι διάσημοι εκεί, ήμουν ο μόνος που δεν ήξερε κανείς. Το ποτό μου τελείωσε, πέρασε ένας άνδρας δίπλα μου, που ήταν ντυμένος σαν σερβιτόρος και λέω θα ζητήσω ένα ποτό. Βλέπω τη Maria να πηδάει πάνω από όλους και να μου φωνάζει “όχι”. Ήταν ο Kanye West, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι του είπα».

Όταν έφτασε στο Λος Άντζελες του συμπεριφέρονταν όλοι σαν παιδάκι. «Δεν ήξεραν κατά πόσο ξέρω να κάνω μαλλιά. Δεν πήγα να τους αποδείξω κάτι. Πρέπει να μηδενίσεις και να ξεκινήσεις να μαθαίνεις από την αρχή πώς σκέφτονται. Η γλώσσα ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο. Είχα καλό χέρι και υπομονή για να ακούω τι μου λένε. Ευκολότερες celebrities είναι εδώ, όταν ξέρουν κάποιον ειδικό στον χώρο, του αφήνονται, στην Ελλάδα είναι δύσκολο να τον επιλέξουν».

Ο κομμωτής μίλησε για την πενταετή συνεργασία του με την Britney Spears. «Τη χτενίζω κάθε βδομάδα, είναι καταπληκτική, πολύ ζεστή».

https://streamable.com/nchkpg

Τη Cindy Crawford την χαρακτήρισε ως «μύθο», ενώ όσον αφορά στην Camila Cabello, τόνισε ότι είναι σαν τη μικρή του αδερφή, καθώς τη γνωρίζει από τα 15-16 της χρόνια.

Όπως δήλωσε, όλοι οι διάσημοι του μιλούν για την Ελλάδα, το φαγητό αλλά και τις… ντομάτες. Ο ίδιος συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Tik Tokers, οι οποίοι έχουν τεράστια απήχηση στα νέα παιδιά, γιατί αυτά βλέπουν τους εαυτούς τους μέσα από αυτούς.

Στο σπίτι του έχει πάνω από 400 περούκες, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 500 δολάρια και φτάνουν μέχρι και τα 2.000.

Όσον αφορά στη Maria Menounos και τον θάνατο της μητέρας της. «Πέρασε πολύ δύσκολα, τη στήριξε πολύ και κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή πολλά χρόνια».

https://streamable.com/m1jy6q