Δημήτρης Κεχαγιάς για τη σχέση με τη Σοφία Δανέζη: «Ήμασταν και είμαστε πολύ κοντά»
Reality TV

Δημήτρης Κεχαγιάς για τη σχέση με τη Σοφία Δανέζη: «Ήμασταν και είμαστε πολύ κοντά»

Δημήτρης Κεχαγιάς για τη σχέση με τη Σοφία Δανέζη: «Ήμασταν και είμαστε πολύ κοντά»

Όλα όσα έγιναν στο Big Brother και η αλήθεια για τη σχέση τους

Για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό You και μίλησαν στην Κατερίνα Μπούσιου για τη σχέση τους, τη συνύπαρξη στο Big Brother και όλα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές κάμερες.

Αρχικά, μιλώντας για τη νικήτρια του Big Brother η Σοφία Δανέζη ανέφερε: «Δεν θα πω για την Άννα Μαρία αν έπαιξε θέατρο. Αν όλα αυτά που έκανε είναι ψέματα, αν ήταν ένα φιάσκο… Την άποψη μου την έχω πει πολλές φορές. Δεν την αλλάζω», ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Ο κύριος Μικρούτσικος μου είπαν ότι μιλούσε αρνητικά για μένα. Δεν έπρεπε να το κάνει και να μιλά τόσο έντονα για έναν άνθρωπο που δεν έχει γνωρίσει».

Έπειτα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς αναφέρθηκε και στη σχέση που έχουν με τη Σοφία Δανέζη.

Στα περισσότερα επεισόδια σε βλέπαμε να είσαι διαρκώς μαζί με τη Σοφία. Ήσουν όντως αποτραβηγμένος από τους υπόλοιπους παίκτες;

«Φυσικά και έκανα παρέα με όλους αλλά και με τη Σοφία, γιατί με εκείνη ήθελα να είμαι. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν έχετε δει. Στοχοποιηθήκαμε εμείς οι δυο γιατί περνούσαμε για “αντρόγυνο”».

Ποτέ δεν υπήρξε έστω και μια στιγμή που ήρθατε ερωτικά πιο κοντά με τη Σοφία;

«Επειδή άκουσα και ορισμένους συμπαίκτες μου να λένε ότι ήταν ψεύτικη η σχέση μας, εμείς καταρχάς με τη Σοφία ποτέ δεν δηλώσαμε ότι έχουμε σχέση. Οπότε προς τι όλα τα σχόλια; Ήμασταν και είμαστε ακόμη πολύ κοντά μεταξύ μας.  Δεν μπήκα στο παιχνίδι για να “βγάλω” γκόμενα, ούτε κι εκείνη για να βρει αγόρι. Αν είχαμε στρατηγική, θα το παίζαμε ζευγάρι και θα φιλιόμασταν όλη την μέρα μπροστά στις κάμερες. Δεν έχει γίνει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι κι αν γίνει κάτι παραπάνω, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Αν συμβεί κάτι, εμείς πρώτοι θα το πούμε».

Σε φλερτάρουν γυναίκες στα social media;

«Γίνεται πόλεμος, δεν καταλαβαίνω γιατί, Πολλές γυναίκες μου ζητούν να τις παντρευτώ, να κάνω παιδιά μαζί τους, μου λένε αν δεν με θέλει η Σοφία να πάω μαζί τους».