Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας μου ζόριζομαι. Μου λείπει»
Νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας μου ζόριζομαι. Μου λείπει»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας μου ζόριζομαι. Μου λείπει»

Τι αποκάλυψε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του

Καλεσμένος στις Roomies ήταν σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που έζησε όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό με τη Μαρία Σολωμού, αλλά και απάντησε στο αν έχει δεχθεί πρόταση για τη «Φάρμα».

«Έχω αίσθημα δικαιοσύνης και έχω τσακωθεί για άλλους. Βγαίνω μπροστά για άλλους. Προσπαθώ να μην έχω εμμονές. Αν νιώσω ότι στεναχωρήθηκε κάποιος το παίρνω πίσω. Όταν τα είχα με την Νάντια μου είχε βγει πικρία στον αέρα κι από τον αέρα ζήτησα συγγνώμη», εξομολογήθηκε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όσον αφορά στη δουλειά των ονείρων του, ανέφερε: «Αποφεύγω να το σκεφτώ, θα με θολώσει. Αν το αφήσω να μπει μέσα μου, χαλάω κι αυτό που κάνω τώρα. Έκανα ένα ραντεβού με το κανάλι».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θυμήθηκε και μια ιστορία από την πρωϊνή εκπομπή με καλεσμένη την Μαρία Σολωμού. «Τα έκανα χάλια, δεν είχα ρωτήσει τίποτα. Τα έλεγε μονάχη της…».

Ενώ, στην ερώτηση αν έχει δεχθεί πρόταση για να παρουσιάσει «Τη Φάρμα», αποκάλυψε ότι αυτό δεν έγινε ποτέ.

«Την έβγαλα με τη δουλειά», απάντησε στην ερώτηση για τη δύσκολη διετία που πέρασε στην προσωπική του ζωή. «Δεν ήταν μαγκιά επειδή βγήκα στον αέρα μετά από τέσσερις ημέρες, ήταν δειλία. Το έκανα επειδή αν έμενα σπίτι θα έμπαινα μέσα στο σκοτάδι. Ήταν ένα πηγάδι που με τράβαγε να μπω μέσα και να χαθώ. Ακόμα δεν έχω πενθίσει. Στον χρόνο πάνω έριξα ένα κλάμα…», εξομολογήθηκε για την απώλεια της μητέρας του.

Και συμπλήρωσε: «Τώρα, ένα χρόνο μετά, ζόριζομαι. Μου λείπει, την μνημονεύω συνέχεια».

«Δεν ήμασταν πολύ εκδηλωτικοί σαν οικογένεια. Ήξερε και εγώ ήξερα. Με τη μαμά μου της τα είπα, αλλά ήταν αργά…», ανέφερε στη συνέχεια.

«Βγαίνουν από τα καταστήματα και μου λένε για τη μαμά μου», πρόσθεσε ενώ για τα όνειρά του για το 2021 «μετανιώνω που δεν με είδαν οι γονείς μου να παντρεύομαι. Η μητέρα μου έφυγε με την εντύπωση ότι παντρεύομαι, δεν της είπα ποτέ ότι χώρισα. Είχε χαλάσει η τηλεόραση στο δωμάτιο της μάνας μου, τα είχα οργανώσει για να μην το μάθει».