Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη»
Νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη»

Η απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα αποχωρώντας από τον ΑΝΤ1 και η σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Σε μια…εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, τον θάνατο των γονιών του και τον χωρισμό του την ίδια περίοδο, από την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Πάρα ήμουν άνετα στον ΑΝΤ1, δεν εξελισσόμουν. Ήθελα να φύγω για να δω τι ψαριά πιάνω», δήλωσε για την αποχώρηση του από το κανάλι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο MAD:

«Είχα πάει ως υπεύθυνος τύπου στο MAD και με απέλυσαν, γιατί οπού πήγαινα έκανα καραγκιοζιλίκια».

Για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν, αποκάλυψε; «Από το άγχος μου τράκαρα, με πηρέ ο ύπνος στο τιμόνι, είχα χτυπήσει σε μια κολόνα της ΔΕΗ».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην απώλεια των γονιών του. «Το 2019 έχασα και τους δυο γονείς μου μέσα σε 6 μήνες και χώρισα. Τα τελευταία 2 χρονιά τα έχω αλλάξει όλα. Για τους γονείς μου είναι ένα “δωμάτιο” που δεν έχω μπει ακόμη. δεν έχω κοιτάξει στα ματιά αυτό που συνέβη τότε. Τώρα μου λείπουν πολύ οι γονείς μου, η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη», πρόσθεσε.

«Με ενοχλούσε η αυτοαναφορικότητα της τηλεόρασης, κάναμε εκπομπές για εμάς και όχι για τον κόσμο», σχολίασε για την τηλεόραση.

«Τα block μου στα social δεν σημαίνουν ότι απαραίτητα δεν πάω κάποιον αλλά με έχει κουράσει η φάση του για κάποιο λόγο. Άμα δεν με πας και άμα δεν σε πάω για ποιον λόγο να σε ακολουθώ και να βλέπεις τα μούτρα μου», υπογράμμισε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν είναι στη φύση μου να είμαι μονός μου, μου αρέσει η συντροφικότητα», παραδέχτηκε και επεσήμανε: «Θα ήθελα να έχω ένα παιδί και να κάνω μια οικογένεια, αλλά αν δεν βγει δεν θα πιέσω ούτε εμένα ούτε τον άλλον άνθρωπο».

Για την πρώην σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς: «Με την Ιλένια ήμασταν 5 χρονιά μαζί και τελευταία 3 συγκατοικούσαμε. Κρατάμε επαφές με την Ιλένια, θέλαμε λίγο το χρόνο μας, από ένα σημείο και μετά αποκαταστήσαμε την σχέση μας».

«Με έχουν κερατώσει, το κατάλαβα μετρά από ελάχιστο καιρό», κατέληξε.