Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Όταν οι γονείς χωρίζουν κάνουν πολλά λάθη»
Ελλάδα

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Όταν οι γονείς χωρίζουν κάνουν πολλά λάθη»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Όταν οι γονείς χωρίζουν κάνουν πολλά λάθη»

Τι αποκάλυψε για τους δυο γιους του και τη μαγειρική

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» με τη Ζωή Κρονάκη ήταν σήμερα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και μίλησε για τους γιους του: τον Δημήτρη και τον Αλέξανδρο, τα λάθη που έκανε μετά τον χωρισμό από τη μητέρα του μεγάλου γιου του και τη μαγειρική.

«Πάντα οι γυναίκες έκαναν κουμάντο στην οικογένεια, άσχετα με το τι θέλαμε να βγαίνει προς τα έξω. Οι μπαμπάδες δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τις μαμάδες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Και συνέχισε: «Μικρός ήθελα να σπουδάσω οικονομικά και το κατάφερα. Πήγα  στην Αμερική, πήρα υποτροφίες και τελείωσα το Πανεπιστήμιο Οικονομικών. Για να σπουδάσεις πρέπει να δουλεύεις και το πιο συνηθισμένο είναι να εργαστείς στα εστιατόρια. Εκεί ξαναγνώρισα το φαγητό και την ωραία γλυκιά αναρχία της κουζίνας που με συγκινούσε. Και ήταν μια δουλειά που μου άρεσε, γιατί είχε ένταση».

«Μέχρι τα 28 μου η ζωή μου ήταν άστατη και το τελευταίο που περνούσε από το μυαλό μου ήταν τα παιδιά. Στα 30 μου ήρθε ο πρώτος γιος, ο Δημήτρης. Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή. Άλλαξε η ζωή μου φυσιολογικά και έπαθα πλάκα. Έχεις ένα πλάσμα που έχει περάσει παιδικά χρόνια στερημένα και έρχεται ένα παιδί που βλέπεις ότι έχεις τόσο αγάπη να του δώσεις.

Δυστυχώς, χωρίσαμε γρήγορα, όταν ο Δημήτρης ήταν πολύ μικρός. Προσπαθούσα πάντα να είναι δίπλα του. Σήμερα ο Δημήτρης είναι 19 χρόνων και είναι φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, αλλά κακομαθημένο. Όταν οι γονείς χωρίζουν κάνουν πολλά λάθη. Εγώ πρόσφερα στον γιο μου πολλά υλικά αγαθά και δεν έπρεπε».

Ενώ, αναφέρθηκε και στον μικρό γιο του: «14 χρόνια μετά ήρθε ο Αλέξανδρος και εκεί ένιωσα πάλι μεγάλη αγάπη».

Τέλος, ανέφερε: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που είχαν δαιμονοποιήσει τα ναρκωτικά και στα 17 μου έκανα ναρκωτικά. Δεν μπορείς να θωρακίσεις το παιδί σου. Όταν είπα στη μητέρα μου ότι έγινα μάγειρας δεν μου μιλούσε για 2 χρόνια».

https://streamable.com/mxdcct