Δημήτρης Σκουλός: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά και το παιχνίδι των προτιμήσεων
Νέα

Δημήτρης Σκουλός: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά και το παιχνίδι των προτιμήσεων

Δημήτρης Σκουλός: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά και το παιχνίδι των προτιμήσεων

Τι είπε για τις διαφορές της κριτικής επιτροπής φέτος και πέρσι, τις διαφωνίες στο GNTM και τη σύζυγό του

Καλεσμένος του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νίκου Ράπτη στο «Χιούστον το λύσαμε», ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος απάντησε σε δύσκολα ερωτήματα, φωτογραφήθηκε και έπαιξε μπάσκετ.

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για τα μοντέλα στη δεκαετία του ’90 και για τη Βίκυ Καγιά. «Σας πειράζει η Βίκυ Καγιά, που μια τόσο όμορφη γυναίκα μπορεί και μιλάει. Είχαμε πάρα πολύ ωραίες γυναίκες μοντέλα. Μοντέλα ωραίες γυναίκες στα 90s ελάχιστα έκαναν καριέρα στο εξωτερικό. Έκανε η Βίκυ, δεν ξέρω αν έκανε η Κουλιανού καριέρα στο εξωτερικό, έκανε η Κουντουρά. Η Νόνη Δούνια ήταν commercial μοντέλο. Ένα μοντέλο που έκανε σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό είναι η Ροζάνα Γεωργίου που υπάρχει ακόμα. Η Νόνη Δούνια με στοίχειωνε τα βράδια, της το έχω πει κιόλας», είπε και ερωτώμενος για την Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Δεν είναι καθόλου ξινή, είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει βαθιά γνώση της μόδας».

https://streamable.com/m796rt

Όσον αφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αν η κριτική επιτροπή είναι καλύτερη χωρίς εκείνη: «Όχι δεν είναι ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη. Η Ηλιάνα είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι, μια κούκλα, ακομπλεξάριστη. Μη με βάλετε να κρίνω. Αν με έβαζαν να διαλέξω θα έλεγα ότι μου αρέσει η φετινή επιτροπή, όχι λόγω της έλλειψης της Ηλιάνας, αλλά γιατί ήμασταν όλοι πιο λυμένοι και πιο έμπειροι».

Στο παιχνίδι με τα διλλήματα, κράτησε τον Γιώργο Καράβα και έσκισε τον Δημήτρη Μπράτη. Ανάμεσα σε Ηρακλή και την Κάτια Ταραμπάνκο επέλεξε τον Ηρακλή, σε Σπανούλη και Διαμαντίδη τον δεύτερο, σε Αιμιλιάνο και Ρασέλ τον πρώτο και σε Τζόρνταν – Αντετοκούνμπο τον  Τζόρνταν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κέρδισε την Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ τη Βίκυ Καγιά.

https://streamable.com/r73y0h

Ο Δημήτρης Σκουλός έκανε το μοντέλο και φωτογραφήθηκε στο πλατό του «Χιούστον», ενώ μίλησε για τις διαφωνίες που υπήρχαν στο GNTM.

«Υπήρχαν διαφωνίες μεγάλες στο αισθητικό κομμάτι. Με τη Βίκυ δουλεύουμε πολλά χρόνια μαζί και αντέχει ο ένας τον άλλον. Έντονες διαφωνίες είχα με τη Βίκυ, δεν έφτασα στα άκρα να φύγω».

https://streamable.com/3rl2hp

Όσον αφορά στα κιλά: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κιλά κανενός, απλά όταν τα ρούχα κατασκευάζονται σε συγκεκριμένα νούμερα για μοντέλα, θα μπορούσε ένας υπερκούκλος ή καλλονή να αλλάξουν κατηγορία. Τα ρούχα για το high fashion φτιάχνονται για συγκεκριμένα μοντέλα. Τα ρούχα δείχνουν πιο ωραία πάνω σε στεγνά κορμιά».

Τον Δημήτρη Σκουλό τον έχει φλερτάρει μοντέλο στη δουλειά, αλλά εκείνος δεν έχει ενδώσει. «Δεν μπερδεύω τη δουλειά με τη διασκέδαση. Η δουλειά είναι δουλειά και η διασκέδαση σπίτι μου με τη γυναίκα μου».

https://streamable.com/9hs8cn

Ο γνωστός φωτογράφος πέρασε από δοκιμασίες που του έβαλαν ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νίκος Ράπτης και αναφέρθηκε στη σχέση με τη σύζυγό του. Ο ίδιος θα άφηνε την κόρη του να πάει το GNTM αν της έδιναν πολλά λεφτά.

«Η γυναίκα μου είναι πολύ σπουδαγμένη και με κράζει για τα λεκτικά μου λάθη. Παντόφλα μόνο από την Τζέλα», είπε και αποκάλυψε: «Ο Βαλάντης ήταν η πρώτη μου δουλειά. Του είχα κάνει την αφίσα για το μαγαζί που δούλευε».

https://streamable.com/eqhc2l