Δημήτρης Σταρόβας: «Έχουν παρεξηγηθεί 100% αυτά που λέω»
Νέα

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχουν παρεξηγηθεί 100% αυτά που λέω»

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχουν παρεξηγηθεί 100% αυτά που λέω»

Ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα είπε στο «Πρωινό»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος φιλικού του προσώπου από ηθοποιούς, με τον ίδιο να αναλύει τα όσα είπε στο «Πρωινό».

Ανάμεσα στα όσα δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας, ήταν ότι οι δηλώσεις του στο «Ευτυχείτε» φάνηκαν σαν να είναι δική του παρέμβαση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, ενώ όπως είπε, δέχτηκε να μιλήσει «ύστερα από παρακάλια».

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Τρίτης φιλοξένησε ξανά τον Δημήτρη Σταρόβα, παρόντος και της δημοσιογράφου Έλενας Πολυκάρπου, η οποία είχε πάρει τις δηλώσεις, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης τόνισε ότι δεν εννοούσε ούτε την εκπομπή, ούτε τη δημοσιογράφο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά σε κανέναν.

«Έχουν επηρεαστεί 100% αυτά που λέω. Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ, έχουν παρεξηγηθεί όλα όσα είπα. Υπάρχει μικρή μερίδα ανθρώπων που κάθονται και ψάχνουν δεκάδες σχόλια και ψάχνονται. Το μόνο που είπα είναι ότι ο άνθρωπος που ξέρω δεν πιστεύω ότι μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο, δεν είπα ότι δεν έγινε. Εγώ διαφωνώ με το μέγεθος και την ίδια την αντιμετώπιση. Δεν είναι όλα στο ίδιο καζάνι», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/z7xx0h