Δήμος Αναστασιάδης: «Είμαστε 7 χρόνια ερωτευμένοι με την Τζένη»
Νέα

Δήμος Αναστασιάδης: «Είμαστε 7 χρόνια ερωτευμένοι με την Τζένη»

Δήμος Αναστασιάδης: «Είμαστε 7 χρόνια ερωτευμένοι με την Τζένη»

Η καραντίνα, ο γιος του και ο έρωτας

Ερωτευμένος με την Τζένη Θεωνά και τον γιο του δηλώνει ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος μίλησε για το νέο του τραγούδι που συνδέεται με τις καταγγελίες το τελευταίο διάστημα αλλά και την οικογενειακή ζωή.

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς και για την τέχνη γενικότερα. Εκμεταλλευόμαστε όλο αυτό το διάστημα δημιουργώντας για να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε κατευθείαν. Το περιμένουμε όλοι, έχω προετοιμαστεί, έχω δημιουργήσει μια μπάντα εκπληκτική, έχουμε προβάρει το πρόγραμμά μας και είμαι έτοιμος… χτες», είπε στον Κώστα Τσουρό στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Το νέο του τραγούδι έχει σχέση με τις καταγγελίες με τον ίδιο να τονίζει: «Φυσικά και έχει σχέση το τραγούδι αλλά δεν έχει σχέση το ότι το γράψαμε γι αυτό. Σοκαρίστηκα όταν τα άκουσα αυτά. Το ότι κάποιος φημίζεται ότι κάνει αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Με έπιασε ναυτία, δεν περίμενα επ ουδενί να ακούσω αυτές τις καταγγελίες και ειδικά για άτομα που έχουν συνδεθεί απόλυτα με τον κόσμο, είναι λαϊκά, είναι μέσα στα σπίτια του. Στην Τζένη δεν συνέβησαν ποτέ για κάποιον λόγο. Πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η τύχη. Και στη δική μου εργασία δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Το να αισθανθώ άβολα, να νιώθω κάπου ότι πιέζομαι, το να περάσω δύσκολο φυσικά μου έχει συμβεί».

Ο γιος του τραγουδάει τα τραγούδια του. «Μεγαλώνει με μουσική.  Είναι ο πρώτος που όταν γράφω ένα τραγούδι κάθεται και το ακούει και ψιθυρίζει. Δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι το να δίνεις τα πάντα σε ένα παιδί πόσο πλούσιο σε κάνει. Όταν έρχεται ένα μωρό το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό ακαριαία είναι πώς θα δώσω ό,τι έχω. Το παιδί μόνο διδάσκει. Νιώθω ότι έχω γίνει καλύτερος με τον ερχομό του παιδιού. Εννοείται ότι η σχέση με τη σύντροφο αλλάζει. Χρειάζεται πολύ μεγάλος αγώνας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη γέννηση ενός μωρού».

«Εμείς είμαστε σε μια κατάσταση δύσκολη, γιατί με δύο χρονών παιδί προλάβαμε την πανδημία και το φάγαμε όλο αυτό μαζί. Ήταν να βαφτίσουμε, να παντρευτούμε, να κάνουμε πάρτι και τελικά δεν κάναμε τίποτα. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αυτή η στιγμή είναι χαραγμένη στο μυαλό μου και το προτείνω σε όλους. Κόντεψα να λιποθυμήσω γιατί είχα συγκινηθεί πολύ. Αντί να παρηγορήσω εγώ την Τζένη το έκανε εκείνη».

«Εγώ μόνο από έρωτα θα μπορούσα να ήμουν με κάποιον στη ζωή μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο αυτό. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να είμαι με μία γυναίκα που να μην ξεκινήσει αυτό από έρωτα. Όχι από έρωτα, από… πάτωμα. Είμαστε ερωτευμένοι 7 χρόνια».

https://streamable.com/kx70s1