Δήμος Αναστασιάδης: Καμάρωσε την Τζένη Θεωνά στην πρεμιέρα της στο «Λαμπέτη»
Ελλάδα

Δήμος Αναστασιάδης: Καμάρωσε την Τζένη Θεωνά στην πρεμιέρα της στο «Λαμπέτη»

Δήμος Αναστασιάδης: Καμάρωσε την Τζένη Θεωνά στην πρεμιέρα της στο «Λαμπέτη»

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους»

Η Τζένη Θεωνά υποδύεται την πλούσια κυρία Χατζηπατέρα στο «Σεσουάρ για δολοφόνους», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Λαμπέτη.

Η ηθοποιός φορώντας ένα μάξι, σατέν μονόχρωμο φόρεμα στο χρώμα της πούδρας, φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη, με τον οποίο έχουν μαζί ένα γιο.

«Σεσουάρ για δολοφόνους»

Η κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν & Μέριλιν Έιμπραμς που έκανε πρεμιέρα πρώτη φορά στην Ελλάδα τον περασμένο αιώνα (1999!!!) και συνέχισε ακάθεκτη για 13 συνεχόμενα χρόνια μέχρι το 2012, παρουσιάζεται από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου σε νέα στέγη!

Το «Hair Studio Antony» μετακομίζει στο Θέατρο Λαμπέτη, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε καινούργια σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη, ενώ την υπέροχη διασκευή υπογράφει και πάλι ο Θοδωρής Πετρόπουλος.

Φέτος, η παράσταση γίνεται φουλ «διαδραστική» και μοιράζει το «παιχνίδι» σε όλους! Επικοινωνεί περισσότερο με τον κόσμο, συνομιλεί μαζί του, αμφισβητεί τα άλλοθι και ανταλλάσσει απόψεις και υποψίες με τους θεατές και για τους τέσσερις ύποπτους.

Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου;

Ο ταλαντούχος χαρούμενος κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης Απέργης), η πλούσια κυρία Χατζηπατέρα (Τζένη Θεωνά), η ροζ τσιχλόφουσκα βοηθός Σόφη (Δανάη Μιχαλάκη) ή ο περίεργος Λεωνίδας Πέτροβας (Ζήσης Ρούμπος);

Ιδού το μέγα μυστήριο!

Φέτος, θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς γιατί ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς) θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι! Μαζί και ο πανέξυπνος (;) βοηθός του ο Πανάγος (Χάρης Χιώτης)!