Διονύσης Παπανδρέου: Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι στη ζωή με την Ιφιγένεια Τζόλα
Νέα

Διονύσης Παπανδρέου: Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι στη ζωή με την Ιφιγένεια Τζόλα

Διονύσης Παπανδρέου: Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι στη ζωή με την Ιφιγένεια Τζόλα

Είναι μαζί οι δύο συμπρωταγωνιστές;

Στο Night Out βρέθηκε ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη «Γη της ελιάς».

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα και ανταποκρίθηκε σε όλες τις προκλήσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Μικροβιοφοβικός, θα ήθελε να κάνει την καριέρα του Γιάννη Μπέζου, ενώ δεν έχει κάνει κάτι ακραίο για μια γυναίκα. Δεν θα συμμετείχε σε reality, ενώ μια γυναίκα για να τον κερδίσει θα πρέπει να έχει χιούμορ… 100%.

Στην αρχή τον τρόμαζε η δημοσιότητα, ενώ η πρώτη του ερωτική επαφή ήταν στα 16-17, όταν έκανε και την πρώτη του σχέση. Το δυνατό του χαρτί είναι η υπομονή στα επαγγελματικά, ενώ στα προσωπικά είναι πολύ δοτικός.

Με δυο λέξεις είναι «ήρεμη δύναμη».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Αντρέα Γεωργίου, τον οποίο χαρακτήρισε ένα παιδί. «Είναι τελειομανής και σου δημιουργεί ένα άγχος να πετύχεις τον στόχο και να μη δέχεσαι τίποτα λιγότερο από το τέλειο».

Η πιο δύσκολη σκηνή στη «Γη της ελιάς», απάντησε: «Είναι 2-3 σκηνές όπου λόγω συνθήκης το κουβαλάς μαζί σου. Κάποια νεκροταφεία ή με το μωρό στο νοσοκομείο ή με το δικαστήριο. Είναι κάποια συναισθήματα που σου δημιουργούνται τα οποία πολλές φορές τα παίρνεις μαζί σου. Δεν έχω μάθει ακόμα να το διαχωρίσω αυτό, λόγω της απειρίας μου».

Για το αν είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα, απάντησε: «Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί».