Διονύσης Πρώιος: Από πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία, «ιερέας»
Νέα

Διονύσης Πρώιος: Από πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία, «ιερέας»

Διονύσης Πρώιος: Από πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία, «ιερέας»

Η αποκάλυψη της «Super Κατερίνα»

Από τις κουζίνες του MasterChef, σε ερωτική ταινία και από εκεί στον δρόμο του Θεού κατέληξε ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος βρήκε κλειστές πόρτες όταν βγήκε από το reality μαγειρικής και αναγκάστηκε να…περπατήσει σε άλλους δρόμους.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», «από μικρό παιδί πάντα ο Θεός ήταν στη ζωή μου. Όταν έφυγε ο γιος μου αποφάσισα να γίνω ιερέας. Διάβασα, ψάχτηκα και πριν από μερικούς μήνες ήρθες το πτυχίο μου και έγινα “Πάτερ Νιόνιος”. Πλέον μπορώ να παντρεύω και να βαπτίζω στην εκκλησία του σύμπαντος. Έχω κάνει ήδη έναν γάμο,, το καλοκαίρι, στην Καλαμάτα».

Για την ερωτική ταινία στην οποία συμμετείχε: «Από όταν βγήκα από το παιχνίδι, άρχισε αυτό με τον κορονοϊό. Ήθελα να κάνω εκπομπή μαγειρικής, μου έκλεισαν τις πόρτες. Έγραψα ένα βιβλίο και πάλι βρήκα κλειστές πόρτες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το όνομά μου. Ξαφνικά μου ήρθε μια πρόταση από τον Σειρηνάκη, μίλησα με τη μαμά μου, τελικά βρήκαμε μια “συνταγή” για το τι θα κάνουμε και να έχει και ερωτικό περιεχόμενο. Δεν με ντούμπλαρε κανείς, είμαι ο ίδιος στις σκηνές».