Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Μετά το εξώδικο των 60.000 ευρώ, έρχεται αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ
Πρωινές εκπομπές

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Μετά το εξώδικο των 60.000 ευρώ, έρχεται αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Μετά το εξώδικο των 60.000 ευρώ, έρχεται αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ

Τι αξιώνει ο επιχειρηματίας του κέντρου που θα εμφανιζόταν ο τραγουδιστής

Τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, πριν καν ξεκινήσει, μετά τη δεύτερη αναβολή της πρεμιέρας του, διέκοψε ο Διονύσης Σχοινάς, με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, «Κέντρο Αθηνών», να προχωρά σε εξώδικα τόσο στον Διονύση Σχοινά, όσο και στη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας, έστειλε εξώδικο στο ζευγάρι, ζητώντας το ποσό των 60.000 ευρώ. Τα 20.000 ευρώ αφορούν στην Καίτη Γαρμπή για μια προκαταβολή που είχε λάβει την περίοδο του κορονοϊού όπου θα τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο, αλλά τελικά εξαιτίας της πανδημίας αναβλήθηκε, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν στον Διονύση Σχοινά.

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, ο επιχειρηματίας θα καταθέσει νέα αγωγή, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και γενικώς για μια βλάβη που έχει υποστεί επικοινωνιακά η επιχείρηση.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί αυτά τα δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά, ένα στην Καίτη Γαρμπή.

«Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000€που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη υπάρχουν αξιώσεις για ηθική βλάβη, γιατί η επιχείρηση έμεινε έκθετη στο κοινό, φάνηκε αναξιόπιστη. Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα τις επιχείρησης την αντιστοιχεί περίοδο και έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντησε», τόνισε.

Αναφορικά με το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».