Δολοφονία Καρολάιν Κράουτς: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πιάστηκε να κάνει βίντεοκληση με το κινητό του
Νέα

Δολοφονία Καρολάιν Κράουτς: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πιάστηκε να κάνει βίντεοκληση με το κινητό του

Δολοφονία Καρολάιν Κράουτς: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πιάστηκε να κάνει βίντεοκληση με το κινητό του

Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Πριν από μία εβδομάδα είχε γίνει γνωστό από τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σουρέλη ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και του σκύλου τους, πιάστηκε με κινητό στο κελί του.

Το περιστατικό στην αρχή είχε διαψευσθεί από το περιβάλλον του Μπάμπη, ωστόσο νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τα οποία αναφέρουν ότι όταν οι σωφρονιστικοί μπήκαν  στο κελί του τον είδα να μιλάει με βίντεοκληση με άτομα φυσικά εκτός φυλακής.

Ως εκ τούτου, είχε στην κατοχή του ένα smart phone και όπως είπε ο δημοσιογράφος θέλοντας να δώσει τη γενική εικόνα, υπάρχουν κρατούμενοι που διατηρούν προφίλ στα social media με ψεύτικους λογαριασμούς.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όταν ρωτήθηκε από την εισαγγελέα φυλακών με το ποιον μιλούσε στο κινητό, απάντησε γενικά ότι μιλούσε με την οικογένειά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του πιλότου, 5 μέρες τον μήνα παίρνει την κόρη του στο σπίτι, οπότε ως ένα ενδεχόμενο είναι και αυτό, δηλαδή να του δείχνουν την κόρη του μέσα από βίντεοκληση, ανέφεραν στη «Super Κατερίνα».

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο κρατούμενος, από την 1η Απριλίου δεν θα εργάζεται στην καντίνα της φυλακής και θα χάσει τα μεροκάματα και ως εκ τούτου τις μέρες που υπολογίζονται ως διπλες, όταν αποφασιστεί η ποινή του.

Η συγκατοίκηση με Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη

Τις τελευταίες περίπου δύο εβδομάδες, οι Φιλιππίδης και Λιγνάδης έχουν μεταφερθεί από τις φυλακές Τριπόλεως σε αυτές του Κορυδαλλού καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι δίκες τους και τους έχουν βάλει στον ίδιο θάλαμο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σε αυτόν τον θάλαμο, δεν υπάρχει τηλεόραση, αντίθετα με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος έχει και τηλεόραση και συνδρομητική πλατφόρμα. Για να έχει κάποιος τηλεόραση στη φυλακή, θα πρέπει ο κρατούμενος να την αγοράσει. Όταν το κάνει αυτό, τοποθετείται η τηλεόραση μπροστά του.