Δούκισσα Νομικού: Επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

Δούκισσα Νομικού: Επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

Ένα γρήγορο πέρασμα από το κανάλι του ΣΚΑΪ πραγματοποίησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Δούκισσα Νομικού, η οποία επέστρεψε στην τηλεόραση ύστερα από 3,5 χρόνια απουσίας, ωστόσο δεν θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή Super Makeover.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ZNEWS, το οποίο σας είχε ενημερώσει ότι η ίδια δεν επιθυμεί να συνεχίσει να είναι το κεντρικό πρόσωπο του συγκεκριμένου project.

Η Δούκισσα, με μια ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που της δείχνει σε κάθε τι νέο που ξεκινάει και άφησε ανοιχτό το μέλλον της στη μικρή οθόνη.

«Ευχαριστώ

Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.

Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω «Πάμε γι’ άλλα»

Έτσι είναι αυτή η δουλειά, μηδενίζεις συχνά το κοντέρ. Αλλά γι’αυτό είναι υπέροχη.

Δεν ξέρω τί θα έρθει, πότε θα έρθει, πού θα έρθει. Αλλά εδώ είμαστε. Μαζί

Πάμε γι’ άλλα λοιπόν», έγραψε χαρακτηριστικά.