Δούκισσα Νομικού: «Μετά το πρώτο γύρισμα επέστρεψα σπίτι και έβαλα τα κλάματα»
Νέα

Δούκισσα Νομικού: «Μετά το πρώτο γύρισμα επέστρεψα σπίτι και έβαλα τα κλάματα»

Δούκισσα Νομικού: «Μετά το πρώτο γύρισμα επέστρεψα σπίτι και έβαλα τα κλάματα»

Η εξομολόγηση στην Ιωάννα Μαλέσκου

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It ήταν σήμερα η Δούκισσα Νομικού και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την τηλεοπτική επιστροφή της, τα δυο παιδιά της και τη σχέση της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η γνωστή παρουσιάστρια που κάνει πρεμιέρα σήμερα με το Super Makeover αναφέρθηκε στο πρώτο γύρισμα, που τη γέμισε τύψεις αλλά και την παρουσίαση του The Voice.

«Πριν από την πρόταση του ΣΚΑΪ είχα πει ότι το τελευταίο που με σκέφτομαι είναι η επιστροφή στην τηλεόραση. Τρεις μέρες μετά έγινε η πρόταση για το Super Makeover, ένιωσα ότι πραγματικά με εμπιστεύονται και είπα το ναι», είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού

Και αποκάλυψε πως μετά το πρώτο γύρισμα ένιωσε τύψεις: «Μετά το πρώτο γύρισμα επέστρεψα σπίτι και ένιωσα τύψεις και έβαλα και λίγο τα κλάματα. Είναι η πρώτη φορά που θα λείπω για λίγες ώρες από το σπίτι, μετά τη γέννηση των παιδιών μου. Τα παιδιά και ο άνδρας μου είναι η προτεραιότητά μου, αλλά ήθελα και να δουλέψω. Αλλά από τη δεύτερη μέρα το βρήκαμε».

«Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος μπαμπάς. Του έχω εμπιστοσύνη και τις ώρες που λείπω νιώθω πολύ σίγουρη», είπε έπειτα για τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

«Ο Σάββας έχει 1,5 χρόνο διαφορά από την Αναστασία. Ήταν ζόρικο, αλλά το ήθελα πολύ. Όταν έχεις δυο παιδιά αλλάζεις μόνο πάνες. Είναι υπέροχο και θαυμάζω τις γυναίκες που τα συνδυάζουν όλα τόσο αρμονικά και τέλεια», ανέφερε η Δούκισσα Νομικού.

https://streamable.com/fqz3gm

Μιλώντας για την εμφάνισή της, αποκάλυψε: Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο αδύνατη απ΄ ότι ήμουν πριν να μείνω έγκυος. Ίσως άλλαξε ο μεταβολισμός μου, ή μπορεί να οφείλεται στο τρέξιμο με τα παιδιά και το ότι ταΐζεις τα παιδιά και δεν ταΐζεις τον εαυτό σου. Είμαι σίγουρα πιο περήφανη για το σώμα μου τώρα» και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά σε αλλάζουν, τα βάζεις πάνω από εσένα. Τώρα νιώθω ότι βρήκα τις ισορροπίες μου».

Αναφερόμενη στο The Voice είπε: «Πριν να βγω στη σκηνή του The Voice μου “κόπηκαν” τα πόδια. Ήταν κάτι που έχω ξανακάνει, αλλά ποτέ δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο μια μέρα πριν να μου πουν “πάμε να το κάνουμε”. Ήταν τελευταία στιγμή» , ενώ αποκάλυψε πως τα ψηλοτάκουνα που φόρεσε στην πρεμιέρα της στο The Voice ήταν αυτά που είχε φορέσει η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision.

https://streamable.com/zxfysy