Drake Bell: Ένοχος για κακούργημα εις βάρος ανήλικου κοριτσιού
Κόσμος

Drake Bell: Ένοχος για κακούργημα εις βάρος ανήλικου κοριτσιού

Drake Bell: Ένοχος για κακούργημα εις βάρος ανήλικου κοριτσιού

Το ακατάλληλο περιεχόμενο των μηνυμάτων που της έστειλε και η ποινή που αντιμετωπίζει

Ένοχος για κακουργήματα που έχουν να κάνουν με ανήλικα παιδιά κρίθηκε ο πρώην αστέρας του Nickelodeon, Drake Bell. Ο πρωταγωνιστής του σόου Drake & Josh βρέθηκε ένοχος, αντιμετωπίζοντας της κατηγορίες ενός κοριτσιού που επικοινωνούσε online μαζί του και είχε βρεθεί σε συναυλία του στο Cleveland το 2017, όταν ήταν 15 χρόνων.

Ο 34χρονος πια σταρ κρίθηκε ένοχος για κακουργήματα εις βάρος ανηλίκων, καθώς προσπάθησε να θέσει σε κίνδυνο και να κάνει παράνομη διάδοση επιβλαβών ουσιών σε παιδιά.

Η ποινή του θα οριστεί από το δικαστήριο του Cleveland στις 12 Ιουλίου.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση, αποκαλύπτοντας μόνο ότι θα αποκαλυφθεί γιατί ο «Mr. Bell επέλεξε να κάνει αυτήν την έκκληση».

Αρχικά, ο Bell δεν είχε κριθεί ένοχος στις κατηγορίες και όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του Εισαγγελέα της επαρχίας Cuyahoga, το κορίτσι που έφερε στο φως της δημοσιότητας τις κατηγορίες, είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία του Τορόντο τον Οκτώβρη του 2018. Οι Αρχές επικοινώνησαν με την αστυνομία του Cleveland και ξεκίνησε η έρευνα.

Οι κατηγορίες σχετίζονται με τη συναυλία του Bell, όπου εκείνος προσπάθησε να βλάψει το θύμα. Όπως αναφέρεται ο Bell και η ανήλικη είχαν αναπτύξει μια διαδικτυακή σχέση και ο Bell της είχε στείλει μηνύματα με ακατάλληλο περιεχόμενο .

Η ποινή που αναμένεται να αντιμετωπίσει είναι 2 χρόνια φυλάκισης.

Φωτογραφία: The Mega Agency