Dwayne Johnson: Τέλος τα πραγματικά όπλα στις ταινίες του
Κόσμος

Dwayne Johnson: Τέλος τα πραγματικά όπλα στις ταινίες του

Dwayne Johnson: Τέλος τα πραγματικά όπλα στις ταινίες του

Συντετριμμένος από τον θάνατο της Halyna Hutchins στα γυρίσματα της ταινίας του Alec Bandwin

Στη δέσμευση ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ξανά πραγματικά πυροβόλα όπλα στις ταινίες του προχώρησε ο ηθοποιός Dwayne Johnson. γνωστός με το προσωνύμιο “The Rock”.

Ο Αμερικανός ηθοποιός  δήλωσε «συντετριμμένος» από την είδηση του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας Halyna Hutchins, η οποία πυροβολήθηκε καταλάθος από τον Alec Baldwin κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Μετά από αυτήν την τραγωδία, η εταιρία παραγωγής του, Seven Bucks Productions επαναξιολόγησε τη χρήση πυροβόλων όπλων στα γυρίσματα και αποφάσισε να τα αποσύρει, εξήγησε ο ίδιος σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety.

«Μια ζωή χάθηκε», δήλωσε ο 49χρονος ηθοποιός, ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

«Δεν μπορώ να μιλάω παρά μόνο για εμένα τον ίδιο, όμως μπορώ να σας πω, αδιαμφισβήτητα, ότι σε όλες τις ταινίες στις οποίες θα εργαστούμε με τη Seven Bucks Productions – δεν έχει σημασία αν θα είναι ταινία ή τηλεοπτική σειρά ή σε οτιδήποτε άλλο αναλάβουμε την παραγωγή, δεν θα χρησιμοποιούμε πλέον καθόλου αληθινά όπλα», είπε ο Rock.

Η εταιρεία παραγωγής θα χρησιμοποιεί πλέον πλαστικά όπλα και τα ειδικά εφέ που θα χρειάζονται θα προστίθενται στη διαδικασία post-production.

«Δεν ανησυχούμε για το κόστος», πρόσθεσε ο Johnson.

Ο Dwayne Johnson, παλιός φίλος του Alec Baldwin, απηύθυνε επίσης έκκληση για τη θέσπιση νέων πρωτοκόλλων και νέων μέτρων ασφαλείας στη βιομηχανία του κινηματογράφου.