Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όσα άκουσε η γειτόνισσα της Καρολάιν Κράουτς το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας
Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όσα άκουσε η γειτόνισσα της Καρολάιν Κράουτς το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όσα άκουσε η γειτόνισσα της Καρολάιν Κράουτς το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας

Τι είπε για τη σχέση μητέρας και κόρης και όσα υποστήριξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ότι η νεαρή χτύπησε το παιδί της

Τον χαρακτήρα της άτυχης Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, παρουσίασε η γυναίκα που ζει δίπλα από τη μεζονέτα που συνέβη το μοιραίο πριν από περίπου ενάμιση μήνα και η οποία μάλιστα διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την 20χρονη μητέρα.

Η Αναστασία Τσιβγούλη ζει στο συγκρότημα κατοικιών και τη χώριζε ένας τοίχος από τη φίλη της, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούσε να ακούσει κάποιες κινήσεις που γίνονταν στο σπίτι της δολοφονημένης.

«Λάτρευε τη Λυδία η Καρολάιν, εξαιρετική μαμά, ήρεμη, πάρα πολύ ήρεμο παιδί. Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζώα του» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τόνισε ότι τη νύχτα της φρίκης άκουσε μόνο κάποια βήματα στη σκάλα των γειτόνων της και το κλάμα του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος.

Δεν άκουσε κανέναν θόρυβο νωρίτερα και ο ισχυρισμός από τον καθ’ ομολόγια συζυγοκτόνο πως η Καρολάιν είχε χτυπήσει το παιδί της πριν φθάσει εκείνος στο έγκλημα, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της.

«Μπορούσε να χτυπήσει αυτή η γυναίκα το παιδί της; Ούτε γι’ αστείο! Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Καρολάιν ήταν πάντα με το χάδι, ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολάιν παιδί ήταν, 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία» είπε.

Η γυναίκα μιλούσε καθημερινά με το κορίτσι και είχαν αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση. «Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε κοιμάται η Λυδία. Δηλαδή δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα “σε θαυμάζω για την ωριμότητα δηλαδή είσαι πολύ πολύ σωστή μαμά”» πρόσθεσε.

Σε κάποιες συναντήσεις τους ήταν «παρών» και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Όταν η συζήτηση έφτασε εκεί η γυναίκα ανέφερε πως οι δυο τους ήταν διαφορετικοί άνθρωποι. «Ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας, ήταν διαφορετικός. δεν ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας όπως ήταν η Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί έξω καρδιά».