«Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι στην ηλικία μου. Θα τρέξω μισό μέτρο και θα πέσω κάτω»
Reality TV

«Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι στην ηλικία μου. Θα τρέξω μισό μέτρο και θα πέσω κάτω»

«Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι στην ηλικία μου. Θα τρέξω μισό μέτρο και θα πέσω κάτω»

Σε ποια διάσημη κυρία ανήκει αυτή η δήλωση;

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Υγείας βρέθηκαν οι διάσημοι της ελληνικής showbiz και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη για τα τηλεοπτικά δρώμενα και το φαινόμενο Survivor.

«Ο Αλέξης Παππάς πάντα έτσι ήταν. Ήταν σκληρός και τα έλεγε χύμα. Ο Τριαντάφυλλος θα κάνει μια ωραία περιοδεία και μια αρπαχτούλα», είπε αρχικά ο Χάρης Σιανίδης.

«Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι στην ηλικία μου. Είναι να τρέχω τώρα; Θα τρέξω μισό μέτρο και θα πέσω κάτω», σχολίασε με χιούμορ η Βάνα Μπάρμπα και ανέφερε για το αν θα έκανε αισθητική επέμβαση:  «Δεν θέλω να κάνω αλλαγές στο πρόσωπό μου. Κάνω μη επεμβατικά πράγματα».

«Με τίποτα δεν θα συμμετείχε σε ένα ριάλιτι. Αν μου έδιναν ένα μεγάλο ποσό να το χαρίσω στους ηθοποιούς θα πήγαινα. Σε ένα talent show θα πήγαινα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ενώ, η Αννίτα Ναθαναήλ ανέφερε: «Ούτε καν να σχολιάσω τον Αλέξη Παππά. Ό,τι κάνει είναι τραγικό».

Με τη σειρά της η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Φέτος δέχτηκα εγώ πρόταση για το Survivor. Προσπάθησαν να με δελεάσουν με πολλά χρήματα. Τι να κάνω; Να πηγαίνω εκεί, να πεινάω, να εκνευρίζομαι, να σκοτώνομαι με τους μισούς».

«Δεν αποφασίζω αν θα είμαι στο J2US. Μπορεί να είμαι και στο τρίτο. Μου έκαναν πρόταση και για το Big Brother. Στο Survivor δεν θα τα έκανα αυτά τα αθλήματα. Και να μην συμπαθείς τον Τριαντάφυλλο, αν δεις το Survivor τον λατρεύεις», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς και δήλωσε πως για εκείνον ο Κώστας Παπαδόπουλος του Survivor προκαλεί τους καβγάδες.

https://streamable.com/5prbps