Είναι επίσημο: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές της Eurovision 2022 – Πότε θα ακούσουμε το ελληνικό τραγούδι;
Stay tuned

Είναι επίσημο: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές της Eurovision 2022 – Πότε θα ακούσουμε το ελληνικό τραγούδι;

Είναι επίσημο: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές της Eurovision 2022 – Πότε θα ακούσουμε το ελληνικό τραγούδι;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για λογαριασμό του Znews

Το ότι η Ιταλία παίρνει πολύ σοβαρά την υπόθεση Eurovision είναι κάτι που είχαμε καταλάβει εδώ και καιρό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από τότε που επέστρεψε στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό έστελνε τραγούδια που έφταναν σε υψηλές θέσεις. Αυτό αν μη τι άλλο φανέρωνε την επιθυμία των Ιταλών να διοργανώσουν τον διαγωνισμό, κάτι που κατάφεραν πέρσι με τους Måneskin που κέρδισαν την πρώτη θέση.

Από τον Αύγουστο, λοιπόν, οι Ιταλοί σήκωσαν τα μανίκια γιατί θέλουν να παρουσιάσουν την πιο θεαματική Eurovision που έγινε ποτέ!

Ενδεικτικό του πόσο ψηλά ανεβάζουν τον πήχη είναι επιλογή των παρουσιαστών.

Εδώ και πολύ καιρό είχαμε γράψει στο Znews ότι μία από τις μεγαλύτερες pop stars στην πανευρωπαϊκή μουσική σκηνή, η Laura Pausini, είχε δεχτεί πρόταση από την κρατική τηλεόραση προκειμένου να είναι μία εκ των παρουσιαστών.

Η Laura, λοιπόν, είπε το μεγάλο «ναι» και έτσι μαζί με τον νεότερο συνάδελφο της, Mika, και τον διάσημο στη χώρα παρουσιαστή, Alessandro Cattelan, θα λένε buonasera στους εκατομμύρια τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν τον πρώτο, τον δεύτερο ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Πότε θα ακούσουμε το ελληνικό τραγούδι;

Κι ενώ στη RAI ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά, η ΕΡΤ έχει οργανώσει τα πάντα για την οπτικοποίηση του ελληνικού τραγουδιού. Η Αμάντα έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για τις πρώτες πρόβες με τον Φωκά Ευαγγέλινο αλλά και τα γυρίσματα του video clip που θα γίνουν στη Σύμη. Το τραγούδι θα το ακούσουμε για πρώτη φορά στις αρχές Μαρτίου.

Τι θα κάνει η Κύπρος;

Η Κύπρος κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της για τον φετινό διαγωνισμό. Οι πληροφορίες που θέλουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να υπογράφει τη σύνθεση και την παραγωγή του τραγουδιού που θα ταξιδέψει στην Ιταλία διαψεύδονται.