«Εισβολέας»: Η άγνωστη κόντρα με τον MadClip, το ξύλο από τους δασκάλους και η δυσλεξία
Νέα

«Εισβολέας»: Η άγνωστη κόντρα με τον MadClip, το ξύλο από τους δασκάλους και η δυσλεξία

«Εισβολέας»: Η άγνωστη κόντρα με τον MadClip, το ξύλο από τους δασκάλους και η δυσλεξία

Η καραντίνα τον απελευθέρωσε και πλέον από «Είσβο» έγινε ο «Λιάκος»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε ο Ηλίας Παπανικολός – «Εισβολέας».

Ένας άνθρωπος που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου, μίλησε για τα δύσκολα σχολικά του χρόνια, λόγω της δυσλεξίας, για τον έφηβο γιο του, καθώς και για τη μουσική του και τις εναλλαγές που είχε στο πέρασμα των χρόνων μέχρι την περίοδο της καραντίνας, που απελευθερώθηκε από το «Εισβολέας» και έγινε «Λιάκος».

Ο Ηλίας Παπανικολός μίλησε και για  την άγνωστη κόντρα του με τον MadClip, την οποία ωστόσο είχαν λύσει οι δυο τους, πριν ο δεύτερος «φύγει» από τη ζωή.

«Η μουσική είναι μία. Είτε είναι trap, rap, hip hop. Στη συγκεκριμένη μουσική είναι οδηγός το τι θα πεις. Εγώ δεν τα ξεχωρίζω. Μπορώ να βάλω trap με Hip Hop. Αν δεν έχεις κολλημένο μυαλό πηγαίνεις μπροστά», δήλωσε αρχικά και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια:

«Έμεινα 7 χρόνια στην Α’ Γυμνασίου λόγω της δυσλεξίας. Έφαγα πολύ ξύλο από τους δασκάλους μου. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω, πήγα σε σιδεράδικο, έγινα φούρναρης και μάγειρας».

Όσον αφορά στη δυσλεξία, δήλωσε: «Εγώ δεν το θεωρώ πρόβλημα αλλά ιδιαιτερότητα. Έχω δουλέψει με παιδιά σε ένα σχολείο, τους έκανα μαθηματα στιχομυθείας και εκεί κατάλαβα πόσο μπροστά είναι το μυαλό τους, όταν θέλουν να ασχοληθούν με κάτι. Έχει υποχρέωση η κοινωνία να τα βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα παιδί “φωτιά” και ο άλλος να τη σβήνει. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα».

Ο Ηλίας Παπανικολός μίλησε για το πώς κατάλαβε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική και αποκάλυψε ότι η μητέρα του άκουσε από Βασίλη Καρρά μέχρι Deep Purple. «Ήταν τρελό όταν στα 13 μου ανακάλυψα αυτή τη δισκοθήκη στο σπίτι. Κι εγώ ακούω λαϊκά. Η μάνα μου τραγουδούσε σε σκυλάδικα της εποχής του ’80 και εγώ κοιμόμουν δίπλα».

Για το αν πρέπει να δείχνεις μάγκας για να μπορείς να τραγουδήσεις αυτά του είδους τα τραγούδια: «Είναι μια ανασφάλεια. Κι εγώ κάποτε ήμουν κάπως έτσι αλλά τελικά κατάλαβα ότι δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια σου. Πρέπει να λες αυτά που παρατηρείς και αυτά που λέει η ψυχούλα σου».

Ο ίδιος τόνισε ότι η καραντίνα ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής του μουσικά. «Απελευθερώθηκα από τον “Εισβολέα” και έγινα ο “Λιάκος”. Ο πρώτος πάντα θα με ακολουθεί αλλά θέλω να με φωνάζουν “Λιακο”».

Για το αν οι νέοι καλλιτέχνες τον σέβονται: «Δεν με νοιάζει αν θα με σεβαστούν με νοιάζει να συζητάμε σε ανθρώπινο επίπεδο. Αν δεν σέβεσαι θα σε ξεβράσει από μόνο του».

Ο «Εισβολέας» αποκάλυψε και την άγνωστη κόντρα με τον MadClip. «Πάλι καλά τη λύσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Στεναχωρηθήκαμε όλοι που έφυγε. Θα είχα τύψεις αν δεν τα είχαμε βρει. Αυτό είναι που λέμε μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Όλα είναι βλακείες. Να τσακωνόμαστε για τη μουσική, παιδιάστικα πράγματα».

Ο ίδιος μίλησε για την περίοδο που έκανε ψυχοθεραπεί και τόνισε: «Είπα να μάθω να αγαπάω και να εκτιμάω τον εαυτό μου και θα το μάθουν και οι άλλοι. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό μου και το οφείλω στη Στέλλα. Στέλλα σ’ αγαπάω».