«Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Δήμητρα Ματσούκα. Τυχερός…»
Ελλάδα

«Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Δήμητρα Ματσούκα. Τυχερός…»

«Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Δήμητρα Ματσούκα. Τυχερός…»

Ποιος έκανε αυτήν τη δήλωση;

Στην παρουσίαση του προγράμματος στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο βρέθηκε η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη με την κάμερα του Happy Day και μίλησε με τους ηθοποιούς για την επιστροφή στην κανονικότητα, μετά την καραντίνα και… όχι μόνο.

Ο Μάνος Βακούσης ρωτήθηκε αρχικά για τις ερωτικές σκηνές που έχει κάνει και το αν έχει δυσκολευτεί και αποκάλυψε πως η πιο τυχερή στιγμή ήταν μια ερωτική σκηνή με τη Δήμητρα Ματσούκα: «Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ματσούκα. Τυχερός… Επειδή έχω κάνει πολλές σεξουαλικές σκηνές σε ό,τι έχει να κάνει τη σκηνή την “κινηματογραφικό-θεατρικό-τηλεοπτικό-ραδιοφωνική, δεν την πέφτω ποτέ σε γυναίκα. Όλο είναι μια αισθητική προσέγγισης. Αν θέλω να σε φιλήσω στο στόμα, θα φανεί ότι το έχω κάνει, χωρίς να γίνει. Είναι μια τεχνική που έχω εκπαιδευτεί».

Και συνέχισε: «Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα. Το αγάπησα και γίναμε φίλοι».

Μάνος Βακούσης, Μπέσσυ Μάλφα, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαρία Φιλίππου

Τόνυ Δημητρίου, Γιώργος Σουξές, Μπέσσυ Μάλφα, Θοδωρής Ρωμανίδης, Κατερίνα Τσάβαλου, Δημήτρης Μυλωνάς 

Στη συνέχεια με ερωτική διάθεση και η Νίνα Λοτσάρη ανέφερε: «Φταίει ο έρωτας που έχω ομορφύνει; Ο έρωτας είναι όμορφο πράγμα στη ζωή. Μας δίνει ελπίδα και μας κάνει να ονειρευόμαστε. Η δουλειά μας επειδή είναι πολύ δημιουργική μας κάνει να χάνουμε την ψυχή μας, αν δεν την έχουμε»

Νίνα Λοτσάρη

Μπέσσυ Μάλφα, Νίνα Λοτσάρη

Με τη σειρά της η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για τα οικονομικά της οικογένειάς της και το ποιος τα διαχειρίζεται: «Έχω τη χειρότερη σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων. Την έχει ο σύζυγός μου. Όχι γιατί θα τα σπαταλούσα, αλλά γιατί θα ξεχνούσα τους λογαριασμούς»

Μπέσσυ Μάλφα

Τέλος, η Κατερίνα Τσάβαλου μας έδειξε το νέο τατουάζ της και ανέφερε: «Βιώσαμε οικονομική δυσκολία λόγω καραντίνας. ένα χρόνο δεν δούλεψα, έκανα μόνο κάποιες μεταγλωττίσεις. Να κόψουμε από τί; Όταν έχεις οικογένεια είναι ήδη κομμένα κάποια πράγματα. Δεν ανοίγεσαι».

Κατερίνα Τσάβαλου

https://streamable.com/l45myd

Φωτογραφίες: NDP