Εξοργίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Κούγια: «Καλώ τον Δικηγορικό Σύλλογο να πάρει θέση και να τον μαζέψει»
Νέα

Εξοργίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Κούγια: «Καλώ τον Δικηγορικό Σύλλογο να πάρει θέση και να τον μαζέψει»

Εξοργίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Κούγια: «Καλώ τον Δικηγορικό Σύλλογο να πάρει θέση και να τον μαζέψει»

Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Άμεση ήταν η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στη δήλωση του Αλέξη Κούγια που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγα λεπτά.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη εξαπέλυσε «επίθεση» κατά πάντων και προανήγγειλε μηνύσεις, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο ίδιος  μέσα από τη δήλωσή του «φωτογραφίζει» και την Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία είχε αντιπαράθεση στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού Open, αποκαλώντας την «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου.

«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην “επαγγελματία κυρία” της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα», ανέφερε συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας.

Αυτό εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου που πήρε θέση απέναντι στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Θέλω να δούμε και να σας διαβάσω ένα κομμάτι που “φωτογραφίζει” κι εμένα. Αρχικά να πω “σαν επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” και το “επαγγελματίας της Μυκόνου;”

Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια πως ούτε σπίτι έχω στη Μύκονο, όπως εκείνος, ούτε πάω κάθε χρόνο διακοπές εκεί. Απλώς τυχαίνει να έχει ο σύντροφός μου σπίτι στο νησί και να έχω πάει και παλαιότερα με τις φίλες μου, μέχρι εκεί.

Για τα υπόλοιπα τι να πω; Ότι δεν μπορώ να αγγίξω ένα τέτοιο θέμα, επειδή η παιδεία μου δεν είναι επαρκής; Είστε βαθιά γελασμένος. Και Πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και όλα. Η παιδεία δεν έχει να κάνει με το Πανεπιστήμιο και τις γνώσεις του αντικειμένου. Εγώ το θέμα το προσέγγισα ανθρώπινα. Ντροπή αυτά που είπε, αλλά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος…

Εμένα για το ήθος μου κύριε Κούγια δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για το ήθος μας. Εσείς και το περιβάλλον σας».

https://streamable.com/a6adju

Ενώ επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλλειμα αποκάλυψε ότι της τηλεφώνησε έξαλλος και ο πατέρας της, μόλις διάβασε αυτήν την ανακοίνωση. «Καλώ τον Δικηγορικό Σύλλογο να πάρει θέση για αυτήν την επιστολή που έστειλε και μιλά για “επαγγελματία της Μυκόνου” που θίγει την αξιοπρέπειά μου. Νομίζω δεν μπορώ να κινηθώ νομικά επειδή δεν λέει το όνομά μου. Λέει παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής του Open. Επειδή είχε το θάρρος να του κλείσει το τηλέφωνο και να τα βάλει μαζί του.

Καλώ τον Δικηγορικό Σύλλογο να πάρει θέση και τον μαζέψει.

Αυτό δεν θα το αφήσω έτσι. Μπορεί να μην έχω τις γνώσεις που έχουν οι υπόλοιποι. Μπορεί να μην είμαι κεντρικό δελτίο ή να παρουσιάζω οτιδήποτε. Αυτήν τη στιγμή το ήθος και η αξιοπρέπειά μου, ειλικρινά, δεν επιτρέπω σε κανένα τέτοιο τύπο που υπερασπίζετε αυτήν τη στιγμή έναν παιδεραστή να υπονοεί κάτι γι’ αυτά».

https://streamable.com/kyg7nq