Ελλάδα

Έξαλλος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον Πρόεδρο των Κορφιάτικων Βραβείων

Έξαλλος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον Πρόεδρο των Κορφιάτικων Βραβείων

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μουζακίτη που προκάλεσε αντιδράσεις

Δεν έχουν τέλος οι αναρτήσεις στα social media μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα πως υπέστη λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους πριν από χρόνια.

Μετά τη Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού πήρε θέση και με μια ανάρτησή της μίλησε για τον φόβο που έζησε όταν συνεργάστηκε με τον Κιμούλη, ενώ και η Ευδοκία Ρουμελιώτη με συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» υπενθύμισε πως ήταν η πρώτη που είχε μιλήσει για ψυχολογική βία και bullying που είχε δεχθεί από τον γνωστό ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Εκτός από τα μηνύματα στήριξης, όμως, υπήρξαν και κάποιες θέσεις εναντίων των ηθοποιών που πήραν το θάρρος να μιλήσουν για περιστατικά βίας που δέχθηκαν. Ιδιαίτερα ενοχλημένος μάλιστα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε με πολύ αιχμηρά λόγια για τον Πρόεδρο των Κορφιάτικων Βραβείων Δημήτρη Μουζακίτη.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μουζακίτης έγραψε σε ανάρτησή του στα social media: «Πάψτε ατάλαντες και ατάλαντοι να το παίζετε βιασμένες. Δηλώστε ότι αρχίσατε πόλεμο κατά του ανδρικού φύλου. Οι λεσβίες θα είναι μαζί!».

Αυτή η ανάρτηση εξόργισε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη που ανέβασε ένα Instagram Story αναφέροντας: «Καμαρώστε τον Πρόεδρο των περίφημων Κορφιάτικων Βραβείων. Ποτέ ξανά ηθοποιός να μην πατήσει το πόδι του στις βραδιές που διοργανώνει».

Χθες μάλιστα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε στηρίξει ανοιχτά τη Ζέτα Δούκα και την Κατερίνα Γερονικολού αναφέροντας πως τους βγάζει το καπέλο.

Exit mobile version