Εξώδικο Τζεφ Μοντάνα στον Αλέξη Κούγια: «Είμαι μάρτυρας κατηγορίας» – «Λέει ψέματα, δεν είναι τίποτα» – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος για το πορνογραφικό υλικό
Νέα

Εξώδικο Τζεφ Μοντάνα στον Αλέξη Κούγια: «Είμαι μάρτυρας κατηγορίας» – «Λέει ψέματα, δεν είναι τίποτα» – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος για το πορνογραφικό υλικό

Εξώδικο Τζεφ Μοντάνα στον Αλέξη Κούγια: «Είμαι μάρτυρας κατηγορίας» – «Λέει ψέματα, δεν είναι τίποτα» – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος για το πορνογραφικό υλικό

Όσα είπαν και οι δύο στη «Super Κατερίνα»

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στη Τζεφ Μοντάνα και τον Αλέξη Κούγια, με την πρώτη μάλιστα να του στέλνει εξώδικο, ζητώντας να έχει όρια στην υπερασπιστική του γραμμή, να μην τη βρίζει και να μην την προσβάλει.

Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την απόφασή της αυτή, αλλά και με τη γνωριμία της με τον γνωστό ποινικολόγο από όταν ήταν σε παιδική ηλικία.

«Είμαι μάρτυρας κατηγορίας και το γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Κούγιας. Μάλιστα, ο ίδιος μέσα στη δικαστική αίθουσα ρώτησε γιατί με βάλανε μάρτυρα κατηγορίας, αναφερόταν συνεχώς στο όνομά μου ως μάρτυρας κατηγορίας και μου φαίνεται πολύ υποκριτικό να βγαίνει έξω από την αίθουσα και να λέει στα κανάλια το αντίθετο.

Του ζήτησα με το εξώδικο να έχει όρια στην υπερασπιστική του γραμμή, δηλαδή να μη με βρίζει και να μη με προσβάλλει. Με χρησιμοποιεί ως ο εύκολος στόχος. Το π@ρνογραφικό υλικό έπεσε σαν βόμβα στο δικαστήριο και τον “πάγωσε”», είπε αρχικά η Τζεφ Μοντάνα.

«Όταν γνώρισα τον Κούγια στο φουαγιέ είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν απελπισμένος και σε μια μέρα που η έδρα ήταν ξεκάθαρα εναντίον του», συνέχισε.

Αλέξης Κούγιας: «Δεν έχει καμία σχέση με τη δίκη»

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στη «Super Κατερίνα» και για το εξώδικο, αλλά και για το πορνογραφικό υλικό που φέρεται ότι βρέθηκε στο κινητό του πελάτη του.

«Ο Τζεφ Ασημακόπουλος δεν έχει καμία σχέση με τη δίκη, δεν είναι μάρτυρας, περιφέρεται έξω από τα δικαστήρια και μάλιστα δεν του επιτρέπουν οι αστυνομικοί να μπει στην αίθουσα και επειδή έχει καλή σχέση με τους δημοσιογράφους, εμφανίζεται ως παράγων της δίκης. Λέει ψέματα, δεν είναι τίποτα. Δεν ήταν ποτέ μάρτυρας, ούτε στην προανάκριση, ούτε πουθενά και δεν είναι παθών, γιατί έχει ισχυριστεί ότι έχει βιαστεί.

Το μόνο που έχει γίνει είναι ότι αποδείχθηκε ότι ο πρώτος φερόμενος ως βιασμένος είναι προσωπικός του φίλος και η μητέρα του Τζεφ τον φιλοξενεί, γιατί αυτή του βρήκε το σπίτι που μένει. Ο ίδιος μάλιστα παραδέχθηκε ότι τον γνωρίζει πολύ πιο πριν. Έχουμε βεβαίωση ότι η μητέρα του Τζεφ του βρήκε σπίτι και μισθώθηκε για 34 μέρες».

Για τη συνομιλία που είχαν στο φουαγέ του δικαστηρίου, απάντησε: «Δεν έχω λόγο να έχω αντιπαράθεση με κανέναν. Βγήκα από το δικαστήριο και μου είπει ότι γνωριζόμαστε από μικρό παιδί κι εκεί μου αποκάλυψε ποιανού είναι γιος. Με τον πατέρα του παίζαμε μαζί ποδόσφαιρο και είχα πάει μια φορά στο σπίτι τους όταν ήταν πολύ μικρός».

Όσον αφορά στο πορνογραφικό υλικό που υποστηρίζει η πλευρά των μηνυτών ότι βρέθηκε στο κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε: «Στην υπόθεση αυτή γίνεται μια διαδικασία εκτός αίθουσας, στον δρόμο και τα κανάλια. Αυτό που ισχυρίζεται είναι ένα υλικό το οποίο είναι φωτογραφίες ενηλίκων φίλων του, το οποίο είναι στη δικογραφία εδώ και έναν χρόνο και βρέθηκαν σε κινητό στο σπίτι του αδελφού του κ. Λιγνάδη. Το υλικό το πήρε ανακριτής, εισαγγελέας και το ανέλυσαν. Το έχει αξιολογήσει η δικαιοσύνη και ο κ. Λιγνάδης θα μιλήσει τον κ. Βλάχο. Ο κ. Βλάχος βρίσκεται σε απόγνωση, έχει στραφεί προς το δικαστήριο γιατί βλέπει πώς εξελίσσεται η υπόθεση».