«Έλα Χαμογέλα»: Έτσι αποχαιρέτησε η Σίσσυ Χρηστίδου – Το «ευχαριστώ» στον Νίκο Κοκλώνη και το ραντεβού για την επόμενη σεζόν
Νέα

«Έλα Χαμογέλα»: Έτσι αποχαιρέτησε η Σίσσυ Χρηστίδου – Το «ευχαριστώ» στον Νίκο Κοκλώνη και το ραντεβού για την επόμενη σεζόν

«Έλα Χαμογέλα»: Έτσι αποχαιρέτησε η Σίσσυ Χρηστίδου – Το «ευχαριστώ» στον Νίκο Κοκλώνη και το ραντεβού για την επόμενη σεζόν

Αυλαία έριξε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το «Έλα Χαμογέλα» και με συγκίνηση, αγκαλιά με τους συνεργάτες της η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της και στους τηλεθεατές που της χάρισαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στο φινάλε της εκπομπής της, χαμογελαστή και συγκινημένη συνάμα η Σίσσυ Χρηστίδου αφού δέχθηκε ένα μπουκέτο λουλούδια από τη διοίκηση του Open ανέφερε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τη διοίκηση και το Open. Θα ξεκινήσω πρώτα από εσάς (σ.σ. αναφερόμενη στους τηλεθεατές) που αυτήν τη χρονιά μας στηρίξατε και μας αγκαλιάσατε, μας συγκινήσατε και μας στείλατε πολλά μηνύματα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς και λόγω επικαιρότητας και όλων των θεμάτων που έπρεπε να διαχειριστούμε, αλλά και για εμένα προσωπικά για δικούς μου λόγους που δεν έχω μοιραστεί και δεν γνωρίζετε. Ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας σε όλες τις δυσκολίες και γι’ αυτές που ξέρετε και γι’ αυτές που δεν ξέρετε. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, την αρχισυντάκτριά μου και τη σκηνοθέτιδά μου.

Ήταν μια χρονιά που αισθάνθηκα, μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, πάρα πολύ ασφαλής και σίγουρη. Σίγουρη πως ακόμη και όταν δεν είμαι στο γραφείο και είμαι σπίτι υπάρχει μια ομάδα που αγαπά αυτήν την εκπομπή. Έτσι γίνονται μόνο ωραία πράγματα, όταν μια ομάδα αγαπά αυτό που κάνει».

Μιλώντας για τους συνεργάτες της είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μου, τον κουμπάρο, αδελφό και συνοδοιπόρο μου. Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλες τις στιγμές, τις δύσκολες και τις εύκολες. Την Ελένη και τον Κωνσταντίνο που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στην ομάδα και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αναφέρει: «Όχι πάντα Σε ευχαριστώ γιατί με ανέχτηκες αυτήν τη χρονιά. Ήταν δύσκολη χρονιά».

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου επανέλαβε πως έχει κόλλημα με τους συνεργάτες της και της είναι δύσκολο να αποχωρίζεται ανθρώπους. «Έχω κόλλημα με τους συνεργάτες μου. Μου είναι δύσκολο να αποχωριστώ ανθρώπους και κάποιους θα τους αποχωριστώ για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και είναι δύσκολο. Δεν θέλω να μου συμβαίνει. Και γι’ αυτούς που θα συνεχίσουμε μαζί κι αυτούς που δεν θα συνεχίσουμε θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω το Open γι’ αυτήν τη συνεργασία που ήταν και είναι υπέροχη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κοκλώνη για τη συμπαραγωγή φέτος. Μας έδωσε πολλά πράγματα που θέλαμε και χρειαζόμαστε και σαν παρουσιαστής μας άκουσε.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που γνώρισα, μου αφιέρωσε χρόνο, έμαθα προσωπικές του ιστορίες και εξηγούνται πάρα πολλά πράγματα για την πορεία του.

Και όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας ανεχθήκατε και τη διοίκηση του Open, την τωρινή και την προηγούμενη. Και πάνω από όλα εσάς που είστε μια μεγάλη αγκαλιά

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι και θα τα πούμε ξανά τον Σεπτέμβριο».

https://streamable.com/wlpftl