Ελεάνα και Χριστίνα Βραχάλη: Η σκλήρυνση κατά πλάκας και η παρενόχληση στον εργασιακό χώρο
Νέα

Ελεάνα και Χριστίνα Βραχάλη: Η σκλήρυνση κατά πλάκας και η παρενόχληση στον εργασιακό χώρο

Ελεάνα και Χριστίνα Βραχάλη: Η σκλήρυνση κατά πλάκας και η παρενόχληση στον εργασιακό χώρο

Οι αδερφές μίλησαν για τη σχέση τους

Η μία είναι επιτυχημένη στιχουργός και η άλλη, είναι από τις πιο γνωστές Ελληνίδες αθλητικογράφους. Η Ελεάνα Βραχάλη και η Χριστίνα Βραχάλη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για τη σχέση τους, για το πρόβλημα υγείας της πρώτης, αλλά και την παρενόχληση που έχει δεχθεί η δεύτερη.

«Η πρώτη μου ανάμνηση από τη Χριστίνα είναι να είναι μωρό να την ταΐζω, να τη φροντίζω», είπε η γνωστή στιχουργός, με την αδελφή της να απαντάει γελώντας ότι προσπαθούσε να την πνίξει!

«Το “Σ’ αγαπώ” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που έχει γράψει η Ελεάνα, έχει μια ιστορία από πίσω. Ακούσαμε πρώτη φορά το τραγούδι να παίζει στο ραδιόφωνο, όταν η Ελεάνα ήταν στο νοσοκομείο εξαιτίας του προβλήματος υγείας που είχε», ανέφερε από την πλευρά τη η Χριστίνα Βραχάλη.

«Όταν έμαθα ότι είχα σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περίμενα όλα, ότι μπορεί να είναι και το τέλος», παραδέχτηκε η Ελεάνα Βραχάλη με την αδερφή της να συμπληρώνει ότι «Πήγα στο νοσοκομείο να τη δω και μου μιλούσε για το θάνατο σα να ήταν κάτι απλό».

«Προσπάθησα να δω τη φωτεινή πλευρά αυτού του πράγματος», πρόσθεσε η Ελεάνα Βραχάλη στο ίδιο θέμα.

«Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει η Χριστίνα», είπε η ίδια στη συνέχεια, με τη Χριστίνα Βραχάλη να αναφέρει ότι όταν άκουσε το «Να είσαι εκεί» που έγραψε η αδελφή της για το Μιχάλη Χατζηγιάννη αναγνώρισε μια προσωπική της ιστορία.

«Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτό που κάνει η Χριστίνα, να πρέπει να πω δελτίο και να έχει προηγηθεί κάτι και να είμαι χάλια», ανέφερε ακόμα η Ελεάνα Βραχάλη, με την αδελφή της να αποκαλύπτει ότι «Έχω κάνει τρίωρη εκπομπή και να είμαι χάλια. Έχω περάσει δύσκολα με κρίσεις πανικού. Έκλεινε η πόρτα του studio και νόμιζα ότι θα περάσει από πάνω μου τρένο».

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε και για το κίνημα ΜΕΤΟΟ αναφέροντας ότι «Έχω χάσει τη δουλειά μου στο παρελθόν επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες κάποιων. Όταν τον ξανασυνάντησα αυτό τον άνθρωπο μου ζήτησε συγνώμη».

«Το τραγούδι μέσα από το οποίο εξέφρασα την άποψή μου για το ΜΕΤΟΟ ήταν το “Τώρα μιλάω εγώ”. Πολλές φορές πρέπει να φτάσεις στο αμήν για να καταλάβεις ότι είσαι θύμα κακοποίησης», ανέφερε από την πλευρά της η Ελεάνα Βραχάλη.

«Για την Ελεάνα θα έφτανα μέχρι το τέλος του κόσμου», είπε κλείνοντας η Χριστίνα Βραχάλη, με την αδελφή της να σημειώνει ότι «Το μεγαλύτερό μου όνειρο για τη Χριστίνα είναι να είναι χαρούμενη, γεμάτη και δημιουργική».