Έλεν Μίρεν: Οι υπέρλαμπρες εμφανίσεις της στη Βενετία
featured

Έλεν Μίρεν: Οι υπέρλαμπρες εμφανίσεις της στη Βενετία

Έλεν Μίρεν: Οι υπέρλαμπρες εμφανίσεις της στη Βενετία

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν μια γλυκιά στιγμή που μοιράστηκε με τον ηθοποιό Βιν Ντίζελ

Η Έλεν Μίρεν βρίσκεται στην 78η Μόστρα της Βενετίας και ανεβάζει στο προσωπικό της Instagram της υπέροχες στιγμές με τις ξεχωριστές εμφανίσεις της μοναδικού στυλ με έντονα σχέδια και χρώματα!

Στην πρεμιέρα του 78oυ Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 11 Σεπτεμβρίου, η Μίρεν φόρεσε ένα εκθαμβωτικό ασημένιο Dolce & Gabbana φόρεμα με παγιέτες.

Το συνδύασε με ένα clutch, αξεσουάρ και μάσκα (λόγω των μέτρων) ίδιας απόχρωσης.

Η τουαλέτα φτιάχτηκε από τον οίκο αποκλειστικά για την ηθοποι

Συνοδευόταν από τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Τέιλορ Χάκφορντ (Taylor Hackford), ο οποίος ήταν ντυμένος με μπλε σμόκιν, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν. ό.

H Έλεν Μίρεν στη Μόστρα – Abaca

Πριν από λίγες ημέρες η βραβευμένη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο λαμπερό σόου του οίκου Dolce & Gabbana που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, φορώντας μία εντυπωσιακή τουαλέτα με μαξιμαλιστικό στιλ του οίκου.

Χρυσό μπούστο με κρύσταλλα διάφανα, μια λεπτή μουσελίνα να αγκαλιάζει την πλάτη και τα χέρια και μια έξοχη φούστα με παραστάσεις σε αναγεννησιακό στυλ.

Η ίδια ανήρτησε φωτογραφίες στο Instagram της περιγράφοντας την όλη εμπειρία σαν ένα υπέροχο όνειρο, και σχολιάζοντας ότι ήταν ντυμένη σαν μέλος της οικογένειας Κονταρίνι.

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν μια γλυκιά στιγμή που μοιράστηκε με τον ηθοποιό Βιν Ντίζελ.

Στη διάρκεια μιας ξαφνικής καταιγίδας που ξέσπασε στο σόου οι δυο τους χορεύουν κάτω από τα φώτα που είχαν στηθεί για την επίδειξη με φόντο ένα ροζ-μωβ ηλιοβασίλεμα.

«Χόρεψα στη βροχή με VIN DIESEL!» έγραψε στην λεζάντα η Μίρεν, με τον Ντίζελ, να χαμογελάει κρατώντας την.