Έλενα Ασημακοπούλου: Το διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο, το κάστινγκ στον Γιώργο Λιάγκα και η κρίση πανικού
Πρωινές εκπομπές

Έλενα Ασημακοπούλου: Το διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο, το κάστινγκ στον Γιώργο Λιάγκα και η κρίση πανικού

Έλενα Ασημακοπούλου: Το διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο, το κάστινγκ στον Γιώργο Λιάγκα και η κρίση πανικού

Η ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, η οποία ήταν την περίοδο του χωρισμού της, τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και το περασμά της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στην οποία έπαθε κρίση πανικού, μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day, με αφορμή τη συνεργασία της με την καλή της φίλη Νικόλ Παναγιώτου, με την οποία σχεδιάζουν μαζί μια νέα κολεξιόν παπουτσιών.

Η Έλενα Ασημακοπούλου παράλληλα, έχει επιστρέψει στη μικρή οθόνη μετά από πολλά χρόνια και όπως παραδέχτηκε δεν έγινε τυχαία μετά τον χωρισμό της.

«Φέτος έχω τη χαρά να βρίσκομαι σε ένα πολύ ωραίο καστ ηθοποιών στον ΣΚΑΪ, στην Άγρια Γη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί και δουλεύω σε ένα σήριαλ στο οποίο νιώθω και περνάω καλά αλλά κάνω κι αυτό το διαφορετικό που ήθελα πολλά χρόνια να δείξω» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Alpha και συνέχισε:

«Έχω περάσει από κάστινγκ για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έπαθα κρίση πανικού κι έφυγα. Κατέβηκα στο πλατώ, ενώ είχα πει εξ αρχής ότι ναι θα έρθω, και τελικά δεν το έκανα ποτέ το κάστιγνκ».

Αναφορικά με το διαζύγιό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο, το οποίο έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης το περασμένο καλοκαίρι, απάντησε: «Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι έγινε και τότε. Ο χωρισμός είχε προέλθει μήνες πριν, τον προηγούμενο Οκτώβριο. Ο λόγος που το έκανα καλοκαίρι ήταν καθαρά και μόνο για τη μικρή. Είχαν κλείσει τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να της πουν κάτι που να την πληγώσει. Πάντα όταν χωρίζει ένα ζευγάρι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, κυρίως για το παιδί».

Για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πώς πήρε την απόφαση να χωρίσει, τόνισε: «Έχουμε τυπικές σχέσεις, ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες ημέρες τον μήνα για να δει το παιδί. Δεν ήταν σίγουρα τυχαίο ότι απείχα επαγγελματικά όσο ήμουν παντρεμένη. Το πάλεψα, είχα δεύτερες και τρίτες και τέταρτες σκέψεις αλλά δεν έβρισκα λύση στο πρόβλημα του γάμο μου. Από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου ήταν η μέρα που ανακοίνωσα στην κόρη μου ότι χωρίζουμε» και παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρη αν είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.