Έλενα Αθανασοπούλου για Αντώνη Βογιατζή: «Έναν χρόνο πριν από τα γυρίσματα μας ζήταγε να κάνουμε πρόβες γυμνές»
Νέα

Έλενα Αθανασοπούλου για Αντώνη Βογιατζή: «Έναν χρόνο πριν από τα γυρίσματα μας ζήταγε να κάνουμε πρόβες γυμνές»

Έλενα Αθανασοπούλου για Αντώνη Βογιατζή: «Έναν χρόνο πριν από τα γυρίσματα μας ζήταγε να κάνουμε πρόβες γυμνές»

Η ηθοποιός απάντησε στα όσα ισχυρίστηκε ο σκηνοθέτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν την περίοδο που την είχαν φωνάξει για ένα δοκιμαστικό και ο σκηνοθέτης, Αντώνης Βογιατζής, υποστήριξε ότι «επικοινωνούσε προκλητικά», όπως είπε και στη συνέχεια τον είχε απειλήσει ότι θα τον καταγγείλει στο ΣΕΗ, έδωσε η Έλενα Αθανασοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Βογιατζής δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Ετοιμάζαμε μία ταινία, είχε κληθεί για ένα ρόλο. Ήταν μαζί με άλλη συνάδελφο. Κάναμε κάποιο μικρό δοκιμαστικό, να δούμε έκφραση, αν μπορεί να βγάλει τον ρόλο και συνεχώς ήταν σε μία κατάσταση επίθεσης και ας το πούμε, κολακείας. Της λέω “κοίταξε να δεις λίγο, να ηρεμήσουμε να δουλέψουμε. Ο ρόλος ο δικός σου είναι αυτός, προσπαθείς να αποπλανήσεις τον ήρωα της ταινίας”. Ξαφνικά πετάγεται με μία έκρηξη και μου λέει “τι; Θα έχουμε ερωτικές σκηνές; Τι πράγματα είναι αυτά;”».

Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει. «Μου είπε “θα σε καταγγείλω, θα σε βγάλω στο ΣΕΗ, θα σου κάνω καταγγελία”. Της είπα “στο καλό κορίτσι μου, να μου κάνεις ότι θέλεις, όποτε θέλεις”», είπε ο κ. Βογιατζής.

Το σχόλιο του Αντώνη Βογιατζή έκανε πυρ και μανία την Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία δήλωσε τα εξής στον Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Αφού λοιπόν βγήκε στα κανάλια, να βγει και να μας πει ότι στην προετοιμασία που με είχε πάρει σαν ηθοποιό μαζί με μία άλλη κοπέλα, μας ζήτησε ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα να κάνουμε πρόβες γυμνές. Τα έκανα άνω κάτω και έφυγα. Στην πορεία έφυγε και εκείνη η κοπέλα, που είναι φίλη μου πλέον μετά από αυτό».

«Έχω δύναμη και έρχεται η λύτρωση»

Η Έλενα Αθανασοπούλου είναι προετοιμασμένη για όσα πρόκειται να ακούσει κατά τη διάρκεια του δικαστικού αγώνα.

«Εγώ ξέρω ότι λέω την αλήθεια. Το κρατάω για μένα. Ο κόσμος ας πιστεύει ότι θέλει. Έχω στοιχεία, που τα έχει στη διάθεσή του ο δικηγόρος μου. Είμαι πανέτοιμη. Έχω δύναμη και έρχεται η λύτρωση», δήλωσε στο «Τι λες τώρα» και αποκάλυψε πως βίωσε πολλές φορές κατάθλιψη και ότι δεν την απασχολεί η γνώμη του κόσμου.

«Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει, η δικαιοσύνη. Τι μας νοιάζει ο χαρακτήρας που έχω, αν είμαι τρελή, αν είμαι έξω καρδιά, αν είμαι φωνακλού; Τα μάτια μου, την αλήθεια μου ο εισαγγελέας θα τα κρίνει. Δεν με ενδιαφέρει πως φαίνομαι αυτή τη στιγμή. Δεν με απασχολεί να κάνω καριέρα, αυτή τη στιγμή δίνω μάχη ζωής. Έχω χάσει 12 χρόνια από τη ζωή μου».

«Είναι η άμυνά μου, είναι η δύναμή μου. Πρέπει να είμαι δυνατή. Πάει η κατάθλιψη και δεν θα ξανάρθει ποτέ! Έχω περάσει πολλές φορές κατάθλιψη και είναι σκληρό. Ποτέ ξανά κατάθλιψη, τη νικήσαμε και θα τη νικήσουν και όλοι οι άλλοι. Προτιμώ να δείχνω χαρούμενη και να με κοροϊδεύουν παρά να είμαι στα πατώματα».

Όπως δήλωσε η ηθοποιός, τα θύματα και τα στοιχεία υπάρχουν, ενώ τόνισε πως αυτό δεν αφορά τα κανάλια.

«Επί ενάμισι χρόνο προσπαθώ να το βγάλω από μέσα μου. Δεν ήξερα καν ποιος είναι ο σκηνοθέτης και μου το είπε μία φίλη μου», συμπλήρωσε.

Η Έλενα Αθανασοπούλου αποκάλυψε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη πως ο σκηνοθέτης προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της βάζοντας δύο άτομα να την προσεγγίζουν. Ακόμα, ένα κοινό τους πρόσωπο της τηλεφώνησε, με την ηθοποιό να δηλώνει πως θα μιλήσει γι’ αυτό το άτομο με τον δικηγόρο της.

«Η αλήθεια και ο ήλιος είναι ότι πιο φωτεινό υπάρχει», κατέληξε η ηθοποιός.