Έλενα Γκρέκου: «Εύχομαι να μην σπάσει κάποιος τα νεύρα του Βαλάντη γιατί θα γίνει πολύ κακός»
Νέα

Έλενα Γκρέκου: «Εύχομαι να μην σπάσει κάποιος τα νεύρα του Βαλάντη γιατί θα γίνει πολύ κακός»

Έλενα Γκρέκου: «Εύχομαι να μην σπάσει κάποιος τα νεύρα του Βαλάντη γιατί θα γίνει πολύ κακός»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφαση του πρώην συζύγου της να συμμετέχει στο Survivor

Για Άγιο Δομίνικο αναχώρησε το πρωί της Τρίτης ο Βαλάντης και η Έλενα Γκρέκου, παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για αυτή του την απόφαση, την οποία γνώριζε πολύ καιρό πριν, αλλά και το πώς βλέπει να εξελίσσεται μέσα στο Survivor ο τραγουδιστής.

«Από Γκρέκου έκανα το επώνυμό μου Πασχαλίδου. Είναι της γιαγιάς μου και είχα πει ότι αν ξαναβγώ στα πράγματα θα κρατήσω αυτό γιατί είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένη. Είχα στείλει το νέο μου τραγούδι σε ένα ραδιόφωνο και επειδή έβλεπαν το Πασχαλίδου δεν το έπαιζαν», δήλωσε αρχικά και αναφέρθηκε στον γιο της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Βαλάντη:

«Από μικρός ήθελε να γίνει πιλότος. Είναι στην Καβάλα εδώ και 3-4 μήνες, θα τα καταφέρει και θα μπω στην πρώτη πτήση μαζί του».

Η Έλενα Γκρέκου μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, τις σπουδές του στην αισθητική, αλλά και την απόφασή του να συμμετέχει στο φετινό Survivor.

«Με είχε βάψει όταν ήμασταν μαζί και το αποτέλεσμα ήταν πολύ φυσικό. Αν μάθω ότι κάνει καλή δουλειά θα το εκμεταλλευτώ. Μου είχε πει να μου κάνει και αποτριχώσεις», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μου είχε πει πολύ καιρό πριν ότι θα μπει στο Survivor αλλά δεν τον είχα πάρει σοβαρά. Ενθουσιάζεται πολύ εύκολα με πράγματα και μερικές φορές μένει εκεί. Του άρεσε το παιχνίδι, πάντα το έβλεπε και πάντα σκεφτόταν τον εαυτό του εκεί. Του αρέσουν οι ομαδικές καταστάσεις και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά».

Όσο για τη διαδικασία από την οποία πέρασε: «Τον άγχωνε, μην του βρουν κάποιο πρόβλημα στην υγεία του, όπως την προηγούμενη φορά που ετοιμαζόταν να μπει σε ριάλιτι και ευτυχώς τότε του βρήκαν το πρόβλημα. Τον πέρασαν από κόσκινο, ήταν 2-3 άτομα που τον πέρασαν από τεστ. Του έκαναν ερωτήσεις και έμεινα ευχαριστημένοι με τις απαντήσεις.

Ό,τι τον ενοχλεί το δείχνει, κάποια συμπεριφορά που δεν του αρέσει θα το δείξει. Ο Βαλάντης έδωσε το τηλέφωνό μου αν  χρειαστεί κάποιος να επικοινωνήσει από την παραγωγή. Εύχομαι να μην του σπάσει κάποιος τα νεύρα, γιατί θα γίνει πολύ κακός. Δεν έχει καμία σχέση με τον Τριαντάφυλλο».