Έλενα Γκρέκου: Η πρώην σύζυγος του Βαλάντη αποκαλύπτει – «Είναι ηθικός και βγάζει το “φίδι” από την τρύπα»
Νέα

Έλενα Γκρέκου: Η πρώην σύζυγος του Βαλάντη αποκαλύπτει – «Είναι ηθικός και βγάζει το “φίδι” από την τρύπα»

Έλενα Γκρέκου: Η πρώην σύζυγος του Βαλάντη αποκαλύπτει – «Είναι ηθικός και βγάζει το “φίδι” από την τρύπα»

Η τραγουδίστρια σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο

Τη συμπεριφορά του Βαλάντη στο Survivor κλήθηκε να σχολιάσει η πρώην σύζυγός του, Έλενα Γκρέκου, η οποία πήρε το μέρος του για τα νεύρα που του προκάλεσε το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη.

«Είναι λογικό να έχουν καλές και κακές στιγμές. Γενικά ο Βαλάντης δεν φτάνει σε τόσο ακραίες συμπεριφορές. Μπορεί να θυμώσει και πιστεύω ότι έχει ένα δίκιο», σχολίασε αρχικά στο Happy Day και συνέχισε:

«Μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε η Αθηνά. Το να ερωτοτροπούν στην κάμερα δεν είναι ούτε σενάριο, ούτε σήριαλ. Ούτε οι δικές μου αρχές θα μου το επέτρεπαν αυτό. Είναι στημένο ίσως από την κοπέλα και είναι ένα καλό θέατρο».

Για το ότι κάποιοι χαρακτήρισαν ως «λεκτική βία» τη συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντι στη Μυριέλλα Κουρεντή: «Βγήκε εκτός εαυτού όντως. Δεν θα κρατήσω αυτό όμως. Θα κρατήσω την εικόνα όλη που βλέπω και θα κρίνω. Όντως επειδή είμαι ηθική κι έχω ένα παιδί, είμαι πολύ προσεκτική. Όλο αυτό είναι μακριά από τα δεδομένα μουμ ειδικά αν έχω σχέση έξω. Ίσως να αντιδρούσα κι εγώ σαν τον Βαλάντη. Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη να ζηλέψει ο Βαλάντης».

«Η Ευρυδίκη μου αρέσει πολύ. Πιστεύω ότι όλοι λένε πράγματα μεταξύ τους και δεν είναι ωραίο ο ένας να “δίνει” τον άλλον. Ένας άνθρωπος που θέλει να μπει στο παιχνίδι για τους λόγους του και προσπαθεί να παραμείνει και παραμένει, θα μπορούσε να είχε φύγει. Δεν έχει ανάγκη ο Βαλάντης τη δημοσιότητα. Πάνω στα νεύρα του λέει να τον ψηφίσουν να φύγει. Είναι ηθικός και βγάζει το “φίδι” από την τρύπα».

Όσο για τα σχόλια παρουσιαστών: «Να δω όλοι αυτοί, όταν βγει από το παιχνίδι και θα θέλουν να του πάρουν συνέντευξη, με τι τρόπο θα το ζητήσουν. Να βγάλουν τον κακό, τον άδικο, τον περίεργο και τον οξύθυμο; Ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται εκεί πέρα; Ο Βαλάντης είναι πολύ δίκαιος. Κι εγώ έχω τσακωθεί μαζί του, έχουμε ένα παιδί, είναι λογικό. Δεν κρατάει κακία».