Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν ρώτησα τον σύντροφό μου για να πάω στο Survivor»
Πρωινές εκπομπές

Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν ρώτησα τον σύντροφό μου για να πάω στο Survivor»

Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν ρώτησα τον σύντροφό μου για να πάω στο Survivor»

Η Μαριπόσα είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Survivor

Για το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να πάρει μέρος στο Survivor All Star, μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία έδωσε το «παρών» στα γενέθλια της κόρης της Ελένης Πετρουλάκη.

Η Έλενα Μαριπόσα, με αφορμή την πρόσφατη δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, ότι ρώτησε τον σύντροφό της και αποφάσισε να μην πάει στο Survivor, απάντησε: «Δεν ρώτησα τον σύντροφό μου για να πάω στο Survivor, δεν μπορεί να μου δώσει εκείνος αυτά τα χρήματα».

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Έλενα Κρεμλίδου είχε μιλήσει για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει Survivor: «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο. Κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι, ξαναμιλήσαμε πριν λίγο καιρό, πήγα και για αθλήματα. Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μετά τα αθλήματα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται ή να ενδιαφέρονται για κάποια άλλη στιγμή. Όλα είναι πιθανά. Δε θα με χάλαγε να μπω στην πορεία του Survivor. Είναι πολλά τα λεφτά.

Δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ, την πρώτη φορά παίρναμε πολύ λιγότερα χρήματα. Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως ψυχοσωματικά και έφταιγε κυρίως το κλίμα που επικρατούσε σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά. Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, κάνω πάρα πολλή προπόνηση… Σίγουρα τώρα είμαι πιο έτοιμη. Δε θα έκανα παρέα με κανέναν από εκεί μέσα. Χάρηκα πολύ που θα είναι ο Περικλής στο παιχνίδι. Τον αγαπώ πάρα πολύ»