Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η ΕΛ.ΑΣ. τη δείχνει ως «εγκέφαλο» στην υπόθεση των ναρκωτικών
Ελλάδα

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η ΕΛ.ΑΣ. τη δείχνει ως «εγκέφαλο» στην υπόθεση των ναρκωτικών

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η ΕΛ.ΑΣ. τη δείχνει ως «εγκέφαλο» στην υπόθεση των ναρκωτικών

Τι δηλώνει ο συνήγορος του 32χρονου που συνελήφθη μαζί της;

Πρώτο θέμα έγινε στα site η σύλληψη της Έλενας Πολυχρονοπούλου, του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love, για κατοχή ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή κοπέλα συνελήφθη μαζί με ακόμη έναν άνδρα την Πέμπτη το απόγευμα από τις αρχές σε διαμέρισμα στο Παγκράτι όπου έγινε αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, η αστυνομία την κατηγορεί ως τον «εγκέφαλο» της υπόθεσης βάσει των ευρημάτων που ήρθαν στα χέρια της. Φαίνεται πως το μοντέλο προσπάθησε να ξεφορτωθεί ποσότητα κοκαΐνης μέσα από το αποχετευτικό σύστημα του διαμερίσματος.

Στην εκπομπή Live News ο δικηγόρος του κατηγορούμενου τόνισε ότι ο πελάτης δεν διακινούσε ναρκωτικά.

«Είναι δικογραφία με βαρύτητα ως προς την κατασχεθείσα ποσότητα. Δεν είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχέσει οι ελληνικές αρχές, αλλά δεν είναι συνήθης» σημείωσε ο κ. Γεωργόπουλος.

Ακόμη, ανέφερε ότι ο εντολέας του είχε «ρόλο αχυράνθρωπου» και ότι πρόκειται για «ένα άνθρωπο που στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του, υποχρεώθηκε να τελέσει μια πράξη μεταφοράς, μια και μοναδική φορά. Ήταν μόνος στο αυτοκίνητό του. Θα παραλάμβανε την ποσότητα από ένα σημείο και θα την πήγαινε σε άλλο σημείο».

«Στη διακίνηση των ναρκωτικών εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι. Ο κατηγορούμενος που υπερασπίζομαι είναι αχυράνθρωπος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κύριος της ποσότητας»

Σχετικά με την ανάμειξη της Έλενας Πολυχρονοπούλου είπε ότι «η συγκατηγορούμενή του ήταν σπίτι και είχε παντελή άγνοια, δεν είχε σχέση, γνώση ή εμπλοκή».